![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1681 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 14 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1682 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 124 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Biraz albüme baktım hüzünlendim biraz ..:(
__________________ ![]() hєякєSiη ßi мєLєq'i waяdя. ßηмdє ßı мєLєi'м waяdı .. Sσηяa ησLduquηu aηLaмadaη qiттi .. мєLєкSz кaLdм ßη !!.. ''σ'' qıттıктєη Sσηяa hıćвıяSєγ γσLuηda qıтмєdı wє ''σ'' qєяi qєLмєγєßiLяdi!! .. мєLєкLєя кσяuduqu кiSiγi ćσк Sєwмєzмi ?. ßєηiмкi ßєηi Sєwdi aмa ćσк dєiLdi.. γiηєdє ''σ'' hєя$єγdєη ćσк SєwiLdi !!.. |
| | |
| | #1683 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 20 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari hepsi biybiyinden güzel
__________________ ![]() |
| | |
| | #1684 |
| hepdem:') ![]() Üyelik tarihi: 19-06-06
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari Emeğinize sağlık hepsine de bayıldım.. :)))
__________________ ..Tam olarak ne istediğimi bilmiyorum Veya nerede olmak istediğimi Günler geçtikçe Daha fazla karışık hissediyorum.. Yolun başında bana kılavuzluk yaptın..Yolu göstermeye devam et,,Biraz dalgın hissediyorum bugün ..Ve biraz tuhaf Sanırım önüme gelen her şeye..Sımsıkı sarılacağım..Sonra izleyeceğim ne olacağını..Günden güne… Her şeye sahip olduğumu düşündüm..Bütün sorunlarımın çözüldüğünü sandım..Ama sadece geleceğim ellerimde..Şüphesiz sadece o Ama kartım çıktı..Bir başka şans daha..Ama bilmiyorum…Özlediklerim için yeterlimi bu şans Anlat bana, ne duyuyorsun..Ve ne görüyorsun..Her kesin farklı bir bakış açısı var..Görmek için dünyayı Bilmeni isterim..En basit şeyleri görerek bile..Yaşamın değerini anlamak..Hiç zor değil |
| | |
| | #1685 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-06-08 Nerden: evden
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari hepsi güzel ama ben yokum:( |
| | |
| | #1686 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 15-04-08
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari ya buraya :S yada başka bii toPic'e kkendi resmLer koyuLmu mu?
__________________ ![]() ![]() ÇocukLuğumu özlüyorum. . . Yara bere içindeki dizLerimi. . . Pamuk heLvaya yapışmış suratımı. . . Elma şekerine bulanmış ağzımı. . . YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye . . . sakLandığım kapı ağzını. . . Oysa . . . Çoktan sobeLedi hayat. . . __________________________________ iтi köpéyi тié αLмıσrм şu sααтén sσnrα. "(: |
| | |
| | #1687 | |||||||||||||||||||||||
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Amed
Tecrübe Puanı: 40 | --->: Cevap: Hossohbet Üye Fotolari
| |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1688 | |||||||||||||||||||||||
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 15-04-08
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: --->: Cevap: Hossohbet Üye Fotolari
hıı.. qüvenLmio..
__________________ ![]() ![]() ÇocukLuğumu özlüyorum. . . Yara bere içindeki dizLerimi. . . Pamuk heLvaya yapışmış suratımı. . . Elma şekerine bulanmış ağzımı. . . YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye . . . sakLandığım kapı ağzını. . . Oysa . . . Çoktan sobeLedi hayat. . . __________________________________ iтi köpéyi тié αLмıσrм şu sααтén sσnrα. "(: | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1689 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 120 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #1690 |
| Gidiyorum 1 Sonsuzluğa.. ![]() Üyelik tarihi: 03-07-08 Nerden: Uzaydan
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari hepsi çok güzeller yalnız çok güneşlenmişsin galiba hocam zanci olmusun nerdeyse ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|