![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1671 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1672 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1673 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Benim Modum: Tesekkür: 0
7 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari ELa EmekLeRine SağLık HepSi Çok GüzeL oLmuş ![]() |
| | |
| | #1674 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari senide koycamm merak etme:))
| | |
| | #1675 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: --->: Hossohbet Üye Fotolari
ßen ßuqün Varım Yarın Yoqum, Eskiden oLsa isterdim Koymanı Ama Cix, Artık Fark Etmez, Zahmet Etme ßenim iCin . | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1676 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari olsunn maksat rezil olun ![]() :)) elimemi yapışıcak bi ara koyacam :))
| | |
| | #1677 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: --->: Hossohbet Üye Fotolari
UKaLaLık Gibi oLmasın Ama aLakası Yok, Ben Harbiden istemiom, Ha yinede Sen biLirsin ama Fark Etmez Bıktım Artık Çünkü : ) ) | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1678 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Anaam ben bunu yeni gördüm.Eski üyelerdir nasılsa diye es geçiyordum.Sağol ela ![]() süpermen difficultu taşırken :))yanındakkiler yakışıkLım ve shakespare
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #1679 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari ahahahah koptum yaaaaaaaaaaaa yalniz darth beni öldürecek orasi kesin .)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #1680 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 15 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|