![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1011 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari CEY CEY VE VOLKAN IN KAVGA SONLARI:)) ![]()
__________________ |
| | |
| | #1012 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari LORDİYE ARABASINI ÖRÜYOO:)) ![]()
__________________ |
| | |
| | #1013 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari GİTARİST NEFİS BİY POZ YAAA..... ![]()
__________________ |
| | |
| | #1014 | |||||||||||||||||||||||
| Zümrüd-i Anka Kuşu ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Kaf Dağındaki Bilge Ağacında Yaş: 27
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
:-}}}} ben yemeği düşünüyordum ama yanlış bir durumda bulunmuşum :-}
__________________ ![]() SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş} Yaşayan Tek Efsane OFFLiNe | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1015 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 02-10-05 Nerden: kuşların olduğu yerden :) Yaş: 35
Tesekkür: 0
3 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ çєνяιм∂ιşι |
| | |
| | #1016 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari :)))))))) |
| | |
| | #1017 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1018 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari aRızaaammm GüLmeeeeeee :)) Benim Pek keyFim yoK bu SıRaLaR ReSim topLaaaaa Sana GüweniyoRum :)) |
| | |
| | #1019 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari Burda Tatlı Bela Birşeyler Yapmaya Calısıyor Zayıflamak İcin Ama Sanki Başarılı Olacak Gibi Duruyor ))
__________________ |
| | |
| | #1020 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() ELA Simurg'a Bakma Öyle Birşey Yapamaz Sana ))
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme