![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #901 |
| Zümrüd-i Anka Kuşu ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Kaf Dağındaki Bilge Ağacında Yaş: 27
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Bu bir süpermen :-}}} ![]()
__________________ ![]() SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş} Yaşayan Tek Efsane OFFLiNe |
| | |
| | #902 |
| Zümrüd-i Anka Kuşu ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Kaf Dağındaki Bilge Ağacında Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Süpermen Reklam yıldızı oldu .-}} ![]()
__________________ ![]() SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş} Yaşayan Tek Efsane OFFLiNe |
| | |
| | #903 |
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Süpermen yaşlanırsa :-}} ![]()
| | |
| | #904 | |||||||||||||||||||||||
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
bu erkek beya
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #905 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() iŞte ELa we Ben :) |
| | |
| | #906 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() SüpeRmeNin SüpeRLiğinin iSpaTı :)) ![]() foRumun Tüm KızLaRı pLajDa ![]() WampireLLa we ANGELMIfb HoSSohbeTin fuTboL TuRnuwaSında :) ![]() shakespearem O tuRnuwaDa goL aTınCa Çok muTLu oLmuŞtu :) ![]() Lordiye'm we SinCapı :) |
| | |
| | #907 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() iŞte Tüm HoSSohbeT biRaRada :) ![]() zaL we shakespearemmm ![]() afRika GezimiZ SıRaSında çekiLen biR foToğRaf..Yem oLuyoDuk neRdeySe :)) ![]() SüpeRmeN we DuRo KamPa giTTikLeRini ZannedeRkeN :)))) ![]() SouL we YaRamaz biR üYe :))))))))) ![]() ELammmm biZe meYwe getiRiRKen..MaLum biRas KaLabaLığız :)) |
| | |
| | #908 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari Degerimi bilin kökünden söküp getirmişim hepsini yeterki siz doyun diye
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #909 |
![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() foRumun Tüm KızLaRı pLajDa off ulen off orda olmak varmış baştan 6.sıradaki ile gözlüklü kızlar güzelmiş onlar kimse çabuk sölesinler asılacam
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - Konu Gitarist tarafından (02-06-07 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #910 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme