![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #531 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() VOLKAN BU KADAR PC NİN BASINDA KALIRSAN ÖRÜMCEK BAGLARSIN TABİ :))))))
__________________ |
| | |
| | #532 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() SouL BAN ATMAYA GİDİYOR YİNE :)
__________________ |
| | |
| | #533 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() YORUMSUZ... :)))))))))
__________________ |
| | |
| | #534 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari akŞama biTiRdim Seniiiiiiii |
| | |
| | #535 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() iŞte SüpeRmeN'in noRmaL haLi :)) ![]() SüpeRmeN'in Kendini KaptıRdıĞı aN :) ![]() Bu deLide shakespeare :))) ![]() SüpeRmen'i KızdıRmanızı TawSiye eTmem :))))) |
| | |
| | #536 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari TATLI BELA KENDİN İSTEDİN BUNU ŞİMDİ SENİ ELİMDEN İLKER BİLEM ALAMAZ:))))))
__________________ |
| | |
| | #537 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() İŞTE ARKADAŞLAR TATLI BELA ARAMIZA BU CAFE'DEN KATILIYOR
__________________ |
| | |
| | #538 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() KUZEY_YILDIZI :)))
__________________ |
| | |
| | #539 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari allah sizi ne yapmaya
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #540 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() TATLI BELA'NIN SPOR ARABASI
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme