![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #501 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() LORDİYE HAYIRLI İŞLER :)))))))
__________________ |
| | |
| | #502 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari O yaŞtayKen Senin Benden FaRkın waRdı SanKi |
| | |
| | #503 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() üstü açık arabalarda dolaşıyoz daha ne olsun
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #504 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() |
| | |
| | #505 | |||||||||||||||||||||||
| Doçent ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
Ben seninle ilgili foto koymayacağım lütfen sende benimle ilgili foto koyma anlayışın için tşk. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #506 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari O yaŞtayKen Senin Benden FaRkın waRdı SanKi HAKLISIN SANIRIM YOKTU :)
__________________ |
| | |
| | #507 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari KURALLAR DIŞINA CIKAN BİR BAYAN ÜYE SouL ban atıyor
__________________ |
| | |
| | #508 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #509 |
| Yeni Üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari emeğine sağlık
__________________ ![]() |
| | |
| | #510 |
| Super Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() BURASIDA ELA'NIN ŞİRKETİ :)))))
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme