![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: hoşşohbet üye fotoları YORUMSUZ ![]() zal yemek yiyiyor =0) ![]() BAKIN O KADARDA HAMATIMDIR AMA HALA AŞK YOK ![]() |
| | |
| | #22 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 11-05-05 Nerden: CEHENNEMDE Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 71 51 Mesajına 73 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: hoşşohbet üye fotoları hehe süper devam edelim hadi arkadaşlar sizleride bekliyoruz
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine |
| | |
| | #23 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Yaş: 18
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: hoşşohbet üye fotoları güzel olmuş eline sağlık |
| | |
| | #24 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 06-07-06 Nerden: İstanbul-Bebek Yaş: 30
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: hoşşohbet üye fotoları SWEET MINCIRIMA BAK YERİM SENİ KİME BAKIYORSUN BENLE SWEET YUMULMUŞ ABLASINA YAWRUM BENİM
__________________ Sweet Mıncırım Seni çokkk özledim!!!! |
| | |
| | #25 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: hoşşohbet üye fotoları ve zal fotoğrafa merak salar ![]() şekspirin yeni arabası ![]() şekspir 75 yaşında ![]() bebişim ve köpeği ![]() mitat tatilde.. en karizmatik oparetör.. karizma gitmiş galiba =0) ![]() zalı evin önüne yeni reklam panosu asarlar veeee ![]() CESUR KARDEŞİM BENİM... WAMPİRELLAM ![]() KOMUTANIN BABASINA YAZDIĞI BİR MEKTUP VE BABANIN CEVABI ![]() ZAL KAGIT KATLAMA SANATINDA 1 NUMARADIR ![]() SWET VE BEBİŞİM HARAÇ İŞLERİNE EL ATARLAR ![]() ARKADAŞLARIMIZI KIRMAYALIM... BİR DAHA DÜZELEMEYE BİLİR ON KAPLAN GÜCÜNDE SERGEN ![]() TATİL YARAMIŞ YAYAMAZ PİLİÇ GİBİ YANMIŞSIN ![]() |
| | |
| | #26 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: hoşşohbet üye fotoları AŞK AŞK AŞK... ![]() BEN VE ANNASUİ AY IŞIĞINDA NE GÜZELDİ HERŞEY.. SONRA BEN ÇETİDAN DÜŞTÜM ![]() SWET VE BEBİŞİM HEP BERABERLER ![]() YAYAMAZ CEVİZİ ![]() ANNASUİ PORTAKALI ![]() VE WAMPİRELLAMDA ÇİLEĞE BAYILIR ![]() İŞTE ÜÇ KANKİ SAĞ BAŞTAN SWET, BEBİŞİM VE ANNASUİ ![]() BUDA VAMPİRELLAA... ![]() DENİN KIZI......EFTELYA..... ![]() YAYAMAZ OKUMAYI HER ZAMAN ÇOK SEVERDİ ![]() SİGARALARIN ÜZERİNDEKİ YAZILAR BÖYLE OLSA DAHA ETKİLİ OLUR BELKİ ![]() ![]() ![]() ![]() ZAL DÜNYA KUPASI MAÇLARINDA... O BÜYÜK BİR FUTBOL HAYRANI ![]() BUNU AŞKIMA YOLLAYACAĞIM... ŞİMDİLİK BURADA KALSIN BEN ONU BULANA DEK YANİ SONSUZA DEK ![]() SEDA ELİFE MASAJ YAPAR ![]() |
| | |
| | #27 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 11-05-05 Nerden: CEHENNEMDE Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 71 51 Mesajına 73 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: hoşşohbet üye fotoları aga tamam fotolar güzelde insan resmi koysan daha iyi olur ha birde sadece üyelerin ismi geçecek yoksa komik fotolardan farkı kalmaz okk
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine |
| | |
| | #29 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: hoşşohbet üye fotoları ŞEKSPİR DİĞER TARAFTA ![]() ELİF KEDİSİNİ YIKIYOR... ![]() ÖRÜMCEK ADAM ASLINDA ZALMIŞŞŞ... ![]() |
| | |
| | #30 | |||||||||||||||||||||||
| Guest
| Cevap: hoşşohbet üye fotoları
Ne güzelde söylüyorum baksana helal bana ama gerçekten yabancı şarkıları süper söylüyorum gerçekte sen bide keman çalışımı gör | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|