![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 11-05-05 Nerden: CEHENNEMDE Yaş: 23
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | Hossohbet Üye Fotolari sergen ve mithat abi okulun bahçesinde hatıra fotosu çekerken ![]() bu sevimli veletlerde soldan sağa şekspir ben ve swet ![]() wampirella filim setinde iken ![]() eeee bilin bakalım bu kim tabikide yayamaz küççükkende yayamazmış bu kız ![]() stern arkadaşımız show yaparken ![]() ya bizler yarışa bayılırız (soldan sağa = sergen mitat ben yani zal ve sekspir ) ![]() ananusi kardeşimiz biraz fazla tırnak uzatmayı seviyorda ![]() mike arkadaşımız fazla ca pircing tutkunu olmuş bu aralar dory ablam hayvanları çok severde ![]() wampirella bacımızın doğum günü partisinde şarap şişesini açmaya çalışan ben ve mastey arkadaşımız ![]() irem ablamızın sabah sporundan e bunun adı şekspir ne yapsa yeridir yayamaz bacımız fazla kilolu bu aralar komutan logar ticarete atılmış taksici olarak ![]() ben traş olurken ananusi ve sevimli köpeği rintintin ![]() e şimdilik albümünde olanlar bu kadar elimizde olan üyelerimizin resimlerini paylaşalım lütfen
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine |
| | |
| zal Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | -tuby- (05-10-08)
|
| | #2 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 18-11-05 Nerden: nerden..sahi nerden di ya?.. Yaş: 21
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: hoşşohbet üye fotoları hani ben :'(
__________________ Dünyalılardan TiSSkiniyorum!! |
| | |
| | #3 |
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: hoşşohbet üye fotoları e bacım elimde olanlar bunlar daha bulunca paylaştıracam
| | |
| | #4 |
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: hoşşohbet üye fotoları BURDAKİLERDE TATİL FOTOĞRAFLARIMIZ SERGEN SİMİTÇİ MİTHAT ANANUSİ İREM VE DE YAYAMAZ ![]() BEN VE ŞEKSRİ DAİRE İÇİNE OLAN ŞEKSPİR ![]() BURDADA TATİLİMİZN GÜZELLERİ SOLDAN SAĞA DORY YAYAMAZ WAMPİRELLA DENİZE GİRMEYE HAZIRLANIYORLAR ![]() BURDADA UÇAĞIMIZI BEKLERKEN HAVALİMANINDA VALLA ARKASI DÖNÜK OLDUĞUNDAN KİM OLDUĞUNU HATIRLAYAMADIM ![]() BUDA BEN MANZARAYA KARŞI RESİM ÇEKTİRİRKEN ![]() SWET ARKADAŞIMIZ TAM BİR ADRENALİN TUTKUNU ![]() SİMİTÇİ PAŞAM HAVUZA BALIKLAMA ATLARKEN ![]() TATİLİMİZİN EN GÜZEL FOTOSU SOLDAN SAĞA İREM ,YAYAMAZ,ŞEKSPİR ; BEN ; DORY ;KOMUTAN LOGAR ;WAMPİRELLA ;VE SERGEN ABİMİZ ![]() MİTHAT ABİNİN EV TEMİZLİĞİNDEN BİR EGZANTANE <NOSCRIPT>Resimleri görebilmek için tarayıcınızda Javascript aktif olmalıdır.</NOSCRIPT>HİSTORİK ARKADAŞIMIZ YARATICILIKTA SINIR TANIMIYOR ![]() İREM DERSTEYKEN HEHE SWET KARDEŞİMİZİN ADRENALİN TUTKUNU OLDUĞUNU DEMİŞTİM DORY ABLAMIN DÜĞÜNÜNDEN SERGEN ABİ HALA TATİLİN ETKİSİNDEYKEN HOSSOHBET HALI SAHA TURNUVASINDAYKEN KOMUTAN LOGARIN HIRSIZLARLA BAŞI BELADA WAMPİRELLA KIZ BİR ALEMSİN ALLAMA ANANUSİ VE İREM TELEFONDA OYUN OYNARKEN ŞEKSPİR VE AYRILMAZ PARÇASI MOTORU İLE ![]() MIKE ARKADAŞIMIZDA KÜÇÜKKEN BAYA BİR ARAŞTIRMACIYMIŞ MIKE VE İREM 1. GENEL HOSSOHBET BALOSUNA GELİRKEN KOMUTAN LOGAR VE SEVİMLİ OYUN ARKADAŞI VALLA BUNUN KİM OLDUĞUNU DERSEM BENİ BİR DAHA FORMA SOKMAZ MİTHAT ABİM YARDMDAN ASLA KAÇMAZ SERGEN VE YEĞENİ AY ŞUNLARA BAKIN NE KADARDA SEVİMLİLER DEĞİLMİ KOMUTAN LOGARIN İYİ BİR BALIKÇI OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ ![]()
| | |
| | #5 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-05 Nerden: Kelimelerin Sustuğu Yerdeyim...
4 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 21 | Cevap: hoşşohbet üye fotoları Pohahhahah superrr yaaa Tesekurler....
__________________ İnadına...! Şimdi Duysam ki Bir Damla Suya Hasretsin İlacın Bende Alem Duysun ki Tükürmem Tükürmeyeceğim Suratına Şifan Olmasın Diye İnadına...! |
| | |
| | #6 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 08-06-05 Yaş: 29
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: hoşşohbet üye fotoları :)))))))))) deli bu çocuk |
| | |
| | #7 |
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: hoşşohbet üye fotoları hehehe e zaten bunu herkes biliyor değilmi bacım pardon ablacım (deli olduğumu yani )
| | |
| | #8 |
| Dekan ![]() | oha YANİ ŞEY YANİİ ALEMSİN ZAL SAOLASIN GÜLDÜRDÜN VALLA AMA EKLEYEN ARKADAŞLAR UMAYIM BİRAZ DİKKATLİ OLUP KONUNUN DAGILMASINA NEDEN OLMAZLAY!!!!KOLAY GELSİN ZAL ALBÜMDE VARMI DAHA RESİMLER???![]()
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: hoşşohbet üye fotoları şekspir: "ingilizce biliyo musun?" zal: "hayır." şekspir: "bak ben sana öğretiyim. mesela şey var. i love you. yani: seni seviyorum. i, ben love, seni; you, seviyorum..." teşekkürler zal.... yeni resimlerini bekliyoruz...
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: hoşşohbet üye fotoları ZALIN ÜNLÜ BİR BALERİN OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ.... ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|