![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #981 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() KuzEY_Yıldızı NE dadamsin SEn YAF NE Oldu GeYİkLEre :)))
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #982 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Soul bu kadar yARaTİCi Oldugunu bilmİyorUDm TEbRİkLER :)))
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #983 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() KocA BuLDuM sana WAmPiRELLa :)))
| | |
| | #984 | |||||||||||||||||||||||
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
SpoR SpoR SpoR.. BaŞka biRŞey DemiyoRum :)) | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #985 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 17-12-06 Nerden: Kara Dantel Sokağından
Ettiği Teşekkür: 362 165 Mesajına 234 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 14 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Hep başka resimler olacak değil ya az önce çektim.Odamdan manzaralar. makine almıyodu kutuları büktğk sığdırdık 6-7 kutu da çöpteydi kimse ordan almak istemedi bu kadarıyla idare edin ![]()
__________________ !!!!!!!!!! Konu Midnight tarafından (09-06-07 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #986 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() Üyelik tarihi: 04-12-06 Nerden: ' Ama Birden fark ettim ki ne Ben, Ne de başka Birisi Hiçbir yeRe ait diiLdi.. Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 890 737 Mesajına 1.116 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 218 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #987 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 17-12-06 Nerden: Kara Dantel Sokağından
Ettiği Teşekkür: 362 165 Mesajına 234 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 14 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Nasıl bi resim koydumsam 4 gundur ustune resım ekleyen olmamıs ![]()
__________________ !!!!!!!!!! |
| | |
| | #988 | |||||||||||||||||||||||
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #989 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() MİDNİGht Birdahikine Söylicem Sizin Memlekete RekLam KoymasınLar ))
__________________ |
| | |
| | #990 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Şu Güzellige Bakamısınız ))) Kurban Bayramı Yer Belli Degil Ama Resimdeki ( Burak ) ))
__________________ |
| | |