![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #971 | |||||||||||||||||||||||
| Özel erkek üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
aaa aşk olsun sana tatlı bela benim gibi birine hemde
__________________ Asiller Şımarmaz | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #972 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari :)) |
| | |
| | #973 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari |
| | |
| | #974 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() Üyelik tarihi: 04-12-06 Nerden: ' Ama Birden fark ettim ki ne Ben, Ne de başka Birisi Hiçbir yeRe ait diiLdi.. Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 866 726 Mesajına 1.087 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 216 | --->: Hossohbet Üye Fotolari bu sefer kesin yazıflayacam
__________________ TaLan vaktidir.. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #975 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Burak Terbiyesiz Seni
__________________ |
| | |
| | #976 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Simurg Cey_Cey ve Burak ))
__________________ |
| | |
| | #977 | |||||||||||||||||||||||
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
NAPim GüZEl Kız GöRDÜmmü DAyAnamiYOm :)))))
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #978 | |||||||||||||||||||||||
| !!Masum Kalamayiz!! ![]() Üyelik tarihi: 25-02-06 Nerden: İstanbul Yaş: 19
Ettiği Teşekkür: 370 157 Mesajına 219 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 109 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
![]()
__________________ ![]() Yarınlar kadar yakın içimde fırtına, Bu dalgasız deniz,durgun aldatır inanma. Yaslanıp gururumun kambur sırtına, Kendime rağmen durmam,basar giderim. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #979 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() SüPErmEn LE HİsTORiK HATIrA FoToRAFı CEkTİRiRKEn :)))
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #980 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari BeLA ANladiK SpORTİfSİnde Bu KADari FAzLa :))))
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| |