![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #961 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: sewiyormu acaba demeyi bırakıp harekete geçildiği yerden
Ettiği Teşekkür: 63 28 Mesajına 31 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 3 | --->: Hossohbet Üye Fotolari supermen illa doğa üstü oldunu belli edceq ![]()
__________________ ๏̯͡๏) DuRo ๏̯͡๏) Oyun Bittiğinde Şahta Piyonda Aynı Kutuya Girer! |
| | |
| | #962 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: sewiyormu acaba demeyi bırakıp harekete geçildiği yerden
Ettiği Teşekkür: 63 28 Mesajına 31 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 3 | --->: Hossohbet Üye Fotolari bu kim ya yüzü yoq :)) ![]()
__________________ ๏̯͡๏) DuRo ๏̯͡๏) Oyun Bittiğinde Şahta Piyonda Aynı Kutuya Girer! |
| | |
| | #963 |
Ettiği Teşekkür: 63 28 Mesajına 31 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 3 | --->: Hossohbet Üye Fotolari judocukanki_ist ve volkan ![]()
| | |
| | #964 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari |
| | |
| | #965 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() Üyelik tarihi: 04-12-06 Nerden: ' Ama Birden fark ettim ki ne Ben, Ne de başka Birisi Hiçbir yeRe ait diiLdi.. Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 878 737 Mesajına 1.116 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 218 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]()
__________________ TaLan vaktidir.. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #966 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() ELa KaptıRmıŞ KendiNi :)) ![]() YazmaYa KoRkuyoRum aRtık :)) YukaRda yazmıŞtım ![]() VoLkaN :)))) ![]() Tabii Ki SouL :))))))))) |
| | |
| | #967 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() Üyelik tarihi: 04-12-06 Nerden: ' Ama Birden fark ettim ki ne Ben, Ne de başka Birisi Hiçbir yeRe ait diiLdi.. Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 878 737 Mesajına 1.116 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 218 | --->: Hossohbet Üye Fotolari tatLı belammm bittiniz Siz :))
__________________ TaLan vaktidir.. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #968 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari Midnight'ın O ŞiŞeLeRi iÇtiğiNi SanıyoRSanız YanıLıyoRSunuz ..Midnight ŞiŞeLeRLe YeTeneĞini geLiŞtiRiyoR buyRun KanıTı :)))))))))) ![]() |
| | |
| | #969 |
Ettiği Teşekkür: 878 737 Mesajına 1.116 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 218 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() tatlı_belam koLa içerken :)) ![]() gitarist nereye bakıyon öle ![]() tatlı_belam mı hiçböyle görmediniz ![]() buda lordişim ![]() buda sauL ve köpegi ![]() simurg ve kankası .... ![]() duro süpermeni serinletirkene ![]() buda ben yarışmayı birincilikle kazanırken ![]() buda ilker acaba nereye bakıyor ![]() voLKan atlarkene ![]() bu bizim forumdan degil ..
| | |
| | #970 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari |
| | |