![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #801 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() işte lordişimle tatlı_belam
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #802 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 11-05-05 Nerden: CEHENNEMDE Yaş: 23
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #803 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari aRızammm ReSim uFF oLmuŞ.. zal Seninde ReSimLeRini bekLiyoRuz aRtık... |
| | |
| | #804 |
![]() ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari bela alem bana bende sana hastayım
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() |
| | |
| | #805 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() işte midnight içtikten sonraki halleri
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #806 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() buda simurg garson bana bir içki koy diye bagırırken
| | |
| | #807 |
| Zümrüd-i Anka Kuşu ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Kaf Dağındaki Bilge Ağacında Yaş: 27
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ELa'nın kilo almadan önceki hali ve şuanki hali...... ![]()
__________________ ![]() SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş} Yaşayan Tek Efsane OFFLiNe |
| | |
| | #808 |
| Zümrüd-i Anka Kuşu ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Kaf Dağındaki Bilge Ağacında Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ELa'nın bu halini gören oldumu :-}}} ![]()
__________________ ![]() SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş} Yaşayan Tek Efsane OFFLiNe |
| | |
| | #809 |
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari PoPSTaR ELa :-}}} ![]()
| | |
| | #810 |
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Bu resimkleri gören ELa'nın bana olan tepkisi esnasında çekilen son resmi.... ![]()
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|