![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #691 |
![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari hoSSohbet ailesi topluca tatile giderken ![]()
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - |
| | |
| | #692 |
![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari bayanlar wc ![]()
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - |
| | |
| | #693 |
![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari bunların kim olduğunu söylersem beni buraya sığıdrmazlar ![]()
| | |
| | #694 |
![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari erkekler wc ![]()
| | |
| | #695 |
![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari _ELa_ nın çocukluk anısı ![]()
| | |
| | #696 |
| Doçent ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() _CeyCey_ abicim bu sencede abartı olmamış mı hala böylemisin merak ettim doğrusu ![]() |
| | |
| | #697 |
| Doçent ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari Zekeriya Beyaz Forumda ![]() |
| | |
| | #698 | |||||||||||||||||||||||
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
hala girebiliyorum içine
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #699 |
![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari HiÇ şüpHeM YoK :))
| | |
| | #700 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ayyakkabıyı alana ayak bedava:) ![]() lordiye ve ela uyuyor
__________________ ![]() ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta zannediyordum bu işlerde yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana dek ama farkındaydım yinede ne zaman seninle olsam tanıdık bir kus cıvıltısıyla uyanıyordum her sabah şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden namımın olsun ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurlarla tasan boynu bükük nehirleri ben sende yolları sevdim dallarına hiç bir kusun kopmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla kaplı yolları ikimizde acemi birer asıktık o zamanlar ve çoğu zaman ne yapacağımızı bile bilmeden serseri dolaşırdık sokaklarda |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme