![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #501 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() LORDİYE HAYIRLI İŞLER :)))))))
__________________ |
| | |
| | #502 |
| Banned ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari O yaŞtayKen Senin Benden FaRkın waRdı SanKi |
| | |
| | #503 |
| 'sulu bir şaka bu hayat' ![]() Üyelik tarihi: 04-12-06 Nerden: TutuLmamış SözLer DuRagınDan!!.. Nedense hep KandıRıldım.. Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 773 686 Mesajına 996 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 14 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() üstü açık arabalarda dolaşıyoz daha ne olsun
__________________ Masalım, Kırık kanatlarını sar şimdi. Sar ki; Düşsüzlüğün içinde üşüyen bu yüreğe kanat ger.. Beni “ bildiğim “ kadar değil, Bilmediğim kadar sev.. sözLeri degiştirsek, yeni anlamlar yüklesek... ben savaş desem siz cennet anlasanız, çıksak bu mehsenden... ben cehennem desem siz aşk anlasanız..kopsak vücuttan..ulaşsak tanRıya.. Zamanı Durdurabilsem.. Keşke noktalama işaretleri kadar insaflı olsaydı parantes içine sıgdırmaya çalıştıgımız hayat; ''Tırnak içine alınmış hayatLarımız olsaydı'' yaşamı virgülle uzatabilseydik, ve üç nokta koyabilseydik tüm sevgilerin önüne... |
| | |
| | #504 |
| Banned ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() |
| | |
| | #505 | |||||||||||||||||||||||
| Profesör ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
Ben seninle ilgili foto koymayacağım lütfen sende benimle ilgili foto koyma anlayışın için tşk.
__________________ Olsan ne yazar olmasan ne yazar! | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #506 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari O yaŞtayKen Senin Benden FaRkın waRdı SanKi HAKLISIN SANIRIM YOKTU :)
__________________ |
| | |
| | #507 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari KURALLAR DIŞINA CIKAN BİR BAYAN ÜYE SouL ban atıyor
__________________ |
| | |
| | #508 |
| 'sulu bir şaka bu hayat' ![]() Üyelik tarihi: 04-12-06 Nerden: TutuLmamış SözLer DuRagınDan!!.. Nedense hep KandıRıldım.. Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 773 686 Mesajına 996 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 14 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ Masalım, Kırık kanatlarını sar şimdi. Sar ki; Düşsüzlüğün içinde üşüyen bu yüreğe kanat ger.. Beni “ bildiğim “ kadar değil, Bilmediğim kadar sev.. sözLeri degiştirsek, yeni anlamlar yüklesek... ben savaş desem siz cennet anlasanız, çıksak bu mehsenden... ben cehennem desem siz aşk anlasanız..kopsak vücuttan..ulaşsak tanRıya.. Zamanı Durdurabilsem.. Keşke noktalama işaretleri kadar insaflı olsaydı parantes içine sıgdırmaya çalıştıgımız hayat; ''Tırnak içine alınmış hayatLarımız olsaydı'' yaşamı virgülle uzatabilseydik, ve üç nokta koyabilseydik tüm sevgilerin önüne... |
| | |
| | #509 |
| Yeni Üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari emeğine sağlık
__________________ ![]() |
| | |
| | #510 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() BURASIDA ELA'NIN ŞİRKETİ :)))))
__________________ |
| | |