![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #461 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() tatlı_belamın pc si ![]() bu ben ![]() işte midnight ![]() bu benim pc min faresi ![]() ilker güzel bir yer bulmuş ![]() lordiyem bu da sen
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #462 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari DuRuunnn aRtıkkk Beni zoRLamaYınn eLimdeKi büTün foToLaRı yapıŞtıRıRım buRaya |
| | |
| | #463 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() işte benim odam ![]() tatlı _belamın pc si ![]() işte lordiye pc kullanırken ![]() işte tatlı_belam ![]() işte midnight asla bir pc yetmez ![]() tatlı _belam acıkınca böle yapıyor
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #464 | |||||||||||||||||||||||
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #465 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() buda hoşsohbet ailesi olarak piknige giderkene
| | |
| | #466 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() tatlı_bela kayak yaparken
| | |
| | #467 |
| Doçent ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() _ELa_ amanin yaşlanıncada çok şeqer TaTLı_BeLa yıda andırıyor hani |
| | |
| | #468 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari KoPtummmm yawfS ... |
| | |
| | #469 |
| Doçent ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari TaTLı_BeLa yaşlanınca ![]() _ELa_ yaşlanınca ![]() pen , _ELa_ , TaTLı_BeLa ötekini çıkartamadımn ![]() Mignight'ın akıllıca hilesi ![]() |
| | |