![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #401 | |||||||||||||||||||||||
| Doçent ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
ya buradakiler yapışıyo ama aynı olunca bilgisayardaki benim fotolar yapışmıyo ![]() veya benim beceriksizliğim ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #402 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Gece BöLe oLuyoRum ![]() Kuzeyim_Yıldızım tRafikTen Çok SıkıLmıŞ :)))) ![]() shakespeare we wampireLLa(bu SefeR KuRban o) :))) ![]() Zal we aıRbaG' i :)))) ![]() Kuzeyim_Yıldızım 'ın yeMeğe oLan iLgiSini biLmeyen KaLdı Mı acaBa |
| | |
| | #403 |
| Doçent ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() işte bu da TaTLı_BeLa sabırsız sabırsız başardım ![]() |
| | |
| | #404 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari |
| | |
| | #405 |
| Doçent ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() bu daaa wampirrella bacım görüdüğünüz gibi wampire felan penzemioo ![]() |
| | |
| | #406 |
| Asistan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari yandıl lordiye resimk eklemeyi oğrendi yandık valla :)
__________________ |
| | |
| | #407 |
| Doçent ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() burdada ben judocukanki_ist i döferken efet judocuyum diye geçiniyo ama iş yok ![]() |
| | |
| | #408 | |||||||||||||||||||||||
| Asistan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
sağ elime caliş lordiye ancağğ :) :)
__________________ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #409 |
| Doçent ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() bunlarda görüldüğü gibi kıslar ben o gün maça gitmiştim resim yollamışlar sağolsunlar ordaki teyzeyle amcada şey mmm heh buldum eylem le sergen |
| | |
| | #410 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() |
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|