![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #351 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
| |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #352 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-05 Nerden: Kelimelerin Sustuğu Yerdeyim...
Ettiği Teşekkür: 1.130 704 Mesajına 1.317 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 20 | psikopat kedimiz Y-A-M-A-H-A'nin hayati :) psikopat kedi YamYam her zaman oldugu gibi yine is basindaydi <!-- / message --><!-- sig -->![]() ![]() buna artik bir son vermek isteyen diger hayvanlar savas pozisyonu aldilar ![]() ![]() ![]() pacayi kurtaramicagini anlayan bizim psikopat kedi kacmaya calisti ![]() fakaaaat super kahramanlarin bizim kedinin pesinden ayrilmaya niyetleri yoktu ![]() ![]() sonunda bir maymun tarafindan enselendi ![]() ve omur boyu calismak zorunda kaldi ![]() PiSssss Kedimmmm
__________________ İnadına...! Şimdi Duysam ki Bir Damla Suya Hasretsin İlacın Bende Alem Duysun ki Tükürmem Tükürmeyeceğim Suratına Şifan Olmasın Diye İnadına...! |
| | |
| | #353 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 11-02-07 Nerden: tokat
Ettiği Teşekkür: 15 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | --->: Hossohbet Üye Fotolari aşkolsun zal.ben yokum .yani yeniyik diye olmuyo böyle küstüm...... |
| | |
| | #354 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 11-05-05 Nerden: CEHENNEMDE Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 71 51 Mesajına 73 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
ya kusura bakmayın elime henüz fotolarınız geçmedi uzun süredirde formda yoktum söz ilk işim sizin fotonuzu koymak olacak okk
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #355 |
Ettiği Teşekkür: 71 51 Mesajına 73 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari işte arşivime yeni gelenler şekspirleyn bu ne hal miskilim sumo güreşliğindururken amerikan futbolu oynanırmı heç ![]() sergen abi gene uçmuşsun ne iş ![]() işte formumuzun 2007 ocak ayı gelirleri bukadarcık ve ne yapalım bizlerde sayıyoruz ![]() ebru 60 kardeşini kuruturken ![]()
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine |
| | |
| | #356 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() |
| | |
| | #357 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari |
| | |
| | #358 |
| Ne YaPaRSaN KeNDiNe YaPaRSıN KeNDi KeNDiNe ![]() Üyelik tarihi: 10-11-06 Nerden: PAPUA yeni GİNE
Ettiği Teşekkür: 2 132 Mesajına 170 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 5 | ![]() hııımmm ![]()
__________________ En yıkıcı, en öldürücü yara haksızlık yarasıdır... Adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir... ______________________ |
| | |
| | #359 | |||||||||||||||||||||||
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
Bu Kiiiiimmmm ?? ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #360 |
Ettiği Teşekkür: 71 51 Mesajına 73 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari şekspir hossohbet 2 filminin afiş çalışmasında ![]() hossohbet adminleri olarak yeni açılan firmanın açılış günündeyiz ![]() yayamaz kayımca ve tatlı belanın son resmi ![]() sergen abinin hayvanlara düşkünlüğünü bilmeyen mi var ![]() mithat abi ve sergen abi hep uzun y olculuğa beraber çıkarlar ![]() ebru hanım mısırdayken ![]() tatlı bela ne iş ![]() doğuştan bursasporlu olan şekspir ![]() star mithat sergen şekspir ve tabikide mike işte 2007 güzellerimiz ![]()
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine Konu zal tarafından (29-03-07 Saat 09:59 ) değiştirilmiştir.. |
| | |