![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #181 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari fotolar süper baya güldümmm yaws ![]()
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #182 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 29-11-06 Nerden: The Lion Of The Paradise Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 3 2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 4 | --->: Hossohbet Üye Fotolari hani benimkisi yokmu |
| | |
| | #183 | |||||||||||||||||||||||
| NazLı_GıZ ![]() Üyelik tarihi: 19-10-06 Nerden: KırıkkaLe Yaş: 24
Ettiği Teşekkür: 99 245 Mesajına 320 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #184 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 29-11-06 Nerden: The Lion Of The Paradise Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 3 2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 4 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() bakın Nazlım sivilcelerini nasıl temizliyor |
| | |
| | #185 |
Ettiği Teşekkür: 3 2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 4 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Buda sempatik_18 in yontemi |
| | |
| | #186 |
Ettiği Teşekkür: 99 245 Mesajına 320 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() maSrai ve evınde besledıgı sevımlı örumcegı ne tatlı duruolar demı ![]() |
| | |
| | #187 |
Ettiği Teşekkür: 99 245 Mesajına 320 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() buda cerenımle yenı aldıgımız araba ısteyen sıparsı verebılır ![]() |
| | |
| | #188 |
Ettiği Teşekkür: 99 245 Mesajına 320 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() yamyamcım kedısını kurtarmaya calısırken |
| | |
| | #189 |
Ettiği Teşekkür: 99 245 Mesajına 320 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() aradıgı askı bebkelekten kok salmayı gecıp yesermeye baslayan maSrai ![]() |
| | |
| | #190 |
Ettiği Teşekkür: 99 245 Mesajına 320 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() hossohbet ailesi olarak bayrama hazırlık calısmaları koyunlarrın basındakı SeRGeN Can1 ve MiTHaT ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|