![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #171 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() zal we shakespeare biR kiŞiyi naSıL duwaRa yapıŞtıRıRSınız SoRuSuna cvp aRaRken beNim düŞtüĞüm duRumun beLGeSi (oLan heP bana oLuyo yawfS ) |
| | |
| | #172 |
| NazLı_GıZ ![]() Üyelik tarihi: 19-10-06 Nerden: KırıkkaLe Yaş: 24
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari yenkem harıkasın ellerıne sagLık |
| | |
| | #173 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() shakespeare oYun oyNaRken fazLa kaptıRmıŞ kendiNi RekoRa doĞRu gidiyoooo shakespearemmm diKKat et baLon Seni yuTmaSın |
| | |
| | #174 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Tam kenDine GöRe biR nicK buLmuŞ.iŞte CesurYürek aRkadaŞımız |
| | |
| | #175 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Ben,Su_Dem_Su we wampiŞ.....O kadaR içmeyeLim demiŞtim onLaRa |
| | |
| | #176 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Ben,wampiŞ,SuDem weeeeeee dayanaıLmaz caziBemiZ |
| | |
| | #177 |
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() TeTiKCi ve Sempo benı ıcın kavga ederken ![]() |
| | |
| | #178 |
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() SeRGeN MiTHaT ve Can1 sıgara molasında |
| | |
| | #179 |
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() HoSsohbetın temeLLerının atıLdıgı donemde Yayamaz kayımcanın cekıldıgı resım ne guzeLde poz vermıs oyLe seker gıs ![]() |
| | |
| | #180 |
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() cerenimmmin korkulu ruyası ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|