![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #161 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari <TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" UNSELECTABLE="on" width="100%"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off"> ![]() </TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on"> </TD></TR></TBODY></TABLE> NazLıM VE Sepatik_18 küçüklük rsimleri baba:TeTiKCİ aNNE:cerenimmm NazLıM -sEMPO SİZ EVLENEMEZSİNİZZZ SİZ KARDEŞSİNİZZ ![]()
__________________ Ben hayata tek geLdim,tek giderim.. Bu dünyada bi ALLahı bi kendimi biLirim!Bu hayat benim;istediğim gibi yaşarım.. Değer vereni hayatıma sokar, unutanLarı tek tek siLerim..Bu gün ağLar yarın susarım.. GÖZUMDEKİ HER DAMLA YAŞIN HESABINI GUN GELİR SORARIM.. Zar atmam, şansa inanmam.. Ortada bir şans varsa onu da ben yaratırım.. |
| | |
| | #162 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari <TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" UNSELECTABLE="on" width="100%"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off"> ![]() </TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on"> </TD></TR></TBODY></TABLE> kim bilin bakalım :))))
__________________ Ben hayata tek geLdim,tek giderim.. Bu dünyada bi ALLahı bi kendimi biLirim!Bu hayat benim;istediğim gibi yaşarım.. Değer vereni hayatıma sokar, unutanLarı tek tek siLerim..Bu gün ağLar yarın susarım.. GÖZUMDEKİ HER DAMLA YAŞIN HESABINI GUN GELİR SORARIM.. Zar atmam, şansa inanmam.. Ortada bir şans varsa onu da ben yaratırım.. |
| | |
| | #163 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() shakespeare biZi motoRuyLa gezdiRirken :)) shakespeare,beN,NazLım,wampiŞim we Su_Dem_Su |
| | |
| | #164 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Benim maKyaJLı we makyaJSız haLim.makyaJ diyiP GeçmeYin ![]() |
| | |
| | #165 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() shakespearen aŞkını iLan eTTiĞi aN ...aMa kiMe oLduĞunu SöLemem |
| | |
| | #166 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() foRumLaR aRaSı iddiA yaRıŞmaSından GöRüntüLeR..TabiKi hoSSohbet kazanDı yaRıŞmayı.YapaRız dediK mi yapaRız!!yaPtıkTa |
| | |
| | #167 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() zal we SanatSaL çaLıŞmaSı |
| | |
| | #168 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari |
| | |
| | #169 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Cesur yüRek we splintir_usta yeMek yapaRken SanıRım o Gün kaLabaLıkLaRdı..TawaYa bakSanıza |
| | |
| | #170 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari okuYan aRkadaŞLaRımıZın hePSi çoK çaLıŞkandıR.iŞte kanıTı : ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|