![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1671 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() Üyelik tarihi: 04-12-06 Nerden: ' Ama Birden fark ettim ki ne Ben, Ne de başka Birisi Hiçbir yeRe ait diiLdi.. Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 866 726 Mesajına 1.087 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 216 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ TaLan vaktidir.. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1672 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() Üyelik tarihi: 04-12-06 Nerden: ' Ama Birden fark ettim ki ne Ben, Ne de başka Birisi Hiçbir yeRe ait diiLdi.. Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 866 726 Mesajına 1.087 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 216 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ TaLan vaktidir.. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1673 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Ettiği Teşekkür: 214 162 Mesajına 483 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari ELa EmekLeRine SağLık HepSi Çok GüzeL oLmuş ![]() |
| | |
| | #1674 |
Ettiği Teşekkür: 866 726 Mesajına 1.087 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 216 | --->: Hossohbet Üye Fotolari senide koycamm merak etme:))
| | |
| | #1675 | |||||||||||||||||||||||
Ettiği Teşekkür: 214 162 Mesajına 483 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: --->: Hossohbet Üye Fotolari
ßen ßuqün Varım Yarın Yoqum, Eskiden oLsa isterdim Koymanı Ama Cix, Artık Fark Etmez, Zahmet Etme ßenim iCin . | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1676 |
Ettiği Teşekkür: 866 726 Mesajına 1.087 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 216 | --->: Hossohbet Üye Fotolari olsunn maksat rezil olun ![]() :)) elimemi yapışıcak bi ara koyacam :))
| | |
| | #1677 | |||||||||||||||||||||||
Ettiği Teşekkür: 214 162 Mesajına 483 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: --->: Hossohbet Üye Fotolari
UKaLaLık Gibi oLmasın Ama aLakası Yok, Ben Harbiden istemiom, Ha yinede Sen biLirsin ama Fark Etmez Bıktım Artık Çünkü : ) ) | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1678 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Ettiği Teşekkür: 1.755 209 Mesajına 626 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 116 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Anaam ben bunu yeni gördüm.Eski üyelerdir nasılsa diye es geçiyordum.Sağol ela ![]() süpermen difficultu taşırken :))yanındakkiler yakışıkLım ve shakespare
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #1679 |
| уα υмυтLαя∂α вιтєяѕє... ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Ettiği Teşekkür: 2.258 375 Mesajına 1.109 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 116 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari ahahahah koptum yaaaaaaaaaaaa yalniz darth beni öldürecek orasi kesin .)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
__________________ ![]() Bir bakış ki kudreti hiç bir lisan da yoktur, Bir bakış ki bazen şifa, bazen zehirli oktur. nazo !!! ![]() |
| | |
| | #1680 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
Ettiği Teşekkür: 1.934 809 Mesajına 1.499 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 14 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| | ![]() |