![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1661 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Ettiği Teşekkür: 1.812 214 Mesajına 643 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 117 | --->: Cevap: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1662 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Ettiği Teşekkür: 2.400 428 Mesajına 1.253 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 119 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari :)) diosun saka bir yana tesadufen buldugum bir forum googldan nasil oldu bilmiyorum ben zaten tam bir forumkoligim burayida simdiden cok sevdim :)
__________________ ![]() YekTaneM ![]() nazo !!! ![]() |
| | |
| | #1663 |
Ettiği Teşekkür: 1.812 214 Mesajına 643 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 117 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Akşamları daha neşeli.Bu saatler ölü saatler.Tşklr iyi forumlar.
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #1664 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Ettiği Teşekkür: 2.400 428 Mesajına 1.253 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 119 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari gunde 14 saat online surem sorun yok aksamlarida buralardayim :)) tesekkurler sizede iyi forumlar :)
__________________ ![]() YekTaneM ![]() nazo !!! ![]() |
| | |
| | #1665 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Ettiği Teşekkür: 214 162 Mesajına 485 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 315 | Kemancı Kız .. eLinde KemanıyLa Yine BüyüLüyoRr .. Hemde GüzeLmiş ![]() Konu Sahin tarafından (13-02-08 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #1666 |
Ettiği Teşekkür: 1.812 214 Mesajına 643 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 117 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #1667 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 12-01-08 Nerden: TÜRKİYE CUMHURİYETİ/BURSA Yaş: 25
Ettiği Teşekkür: 0 2 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari hhahaha delisin sen yaf:))) |
| | |
| | #1668 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() Üyelik tarihi: 04-12-06 Nerden: ' Ama Birden fark ettim ki ne Ben, Ne de başka Birisi Hiçbir yeRe ait diiLdi.. Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 878 737 Mesajına 1.116 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 218 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ TaLan vaktidir.. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1669 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() Üyelik tarihi: 04-12-06 Nerden: ' Ama Birden fark ettim ki ne Ben, Ne de başka Birisi Hiçbir yeRe ait diiLdi.. Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 878 737 Mesajına 1.116 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 218 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ TaLan vaktidir.. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1670 |
__________________ TaLan vaktidir.. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. |