![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1641 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Ettiği Teşekkür: 1.812 214 Mesajına 643 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 117 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() sağdaki bendeniz zaöl müzik soldaki çelikel lis tarih öğtrmni cafer olta yakasına takıldı ![]() ![]() baytları yüksek direk kaydolmuyor.Bu yüksel (solda sağdaki bekçi ben çektim.Foto yarışması açılırsa katılırım.bu arada tşklr sezennn
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() Konu SouL tarafından (01-01-08 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Resim linki , direk eklendi. |
| | |
| | #1642 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari HOSSOHBET YENİ YILA NASIL GİRDİ sarmaşık yeter kıss içme evercezzz seniii ![]() burak ve dj batu... bu kadarda olmass yaaa gitarist aşkıyla havuzda.... aşka bak beeee ![]() soul ve avril.... ![]() majeste ve selims..... hist pişt hop yol ortasında olmuooo ![]() ilker ve angelica... off burak görüonmu millet yeni yıla nasıl giryoo ben senle ööğğkkkkkk ![]() derya, eşi ve yeğenimiz.... yeğen hangisinde =0) şaka şaka kızma kıss ![]() süpermen. mery ceyn ile allam örümcek adam duymasın kriptona gömer seni ![]() mitat ve sarışın... honk kısss ben seni daaa ufak düşünüodum ![]() |
| | |
| | #1643 | |||||||||||||||||||||||
| SouLMate ![]() Üyelik tarihi: 25-09-06 Nerden: Ankara
Ettiği Teşekkür: 33 82 Mesajına 125 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari
:) nerde o günler ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1644 |
SouLMaTe![]() ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() içecem bugün karışma bana :)) şerefinize (aman yavrukuş duymasın :)
__________________ ![]() ![]() ![]() "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() |
| | |
| | #1645 |
![]() ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari aşkıma bak be sağol şeskpir artık düğünümüze beklerim sizi :=)
__________________ Kafama göre eser geçerim... |
| | |
| | #1646 |
![]() ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari yAKISUK lım sana ne var :=)
__________________ Kafama göre eser geçerim... |
| | |
| | #1647 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 27-12-07 Nerden: almanyaaa Yaş: 13
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Hossohbet Üye Fotolari hehehe herkese saolun yaff gzl ve komik resimlermiss saolun ?? |
| | |
| | #1648 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() | Cevap: --->: Hossohbet Üye Fotolari
zaten nikah şahidiniz benim ![]() ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1649 | |||||||||||||||||||||||
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 27-09-07
Ettiği Teşekkür: 58 8 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 2 | --->: Cevap: Hossohbet Üye Fotolari
BUNLAR HARIKA OLMUSSSS ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1650 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Ettiği Teşekkür: 1.812 214 Mesajına 643 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 117 | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() yakısıklım da böyle girdi Not bu resim.Tekelin rakı resim yarışmasında ödül aldı.heh hee ![]() bugün 6ocak 2008
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() Konu YAKISIKLIM tarafından (06-01-08 Saat 03:46 ) değiştirilmiştir.. |
| | |