![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1531 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: HOSSOHBET KIZLARININ İŞTE MAKYAJSIZ HALİ :) ![]()
__________________ Ben hayata tek geLdim,tek giderim.. Bu dünyada bi ALLahı bi kendimi biLirim!Bu hayat benim;istediğim gibi yaşarım.. Değer vereni hayatıma sokar, unutanLarı tek tek siLerim..Bu gün ağLar yarın susarım.. GÖZUMDEKİ HER DAMLA YAŞIN HESABINI GUN GELİR SORARIM.. Zar atmam, şansa inanmam.. Ortada bir şans varsa onu da ben yaratırım.. |
| | |
| | #1532 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | hossohBeT üyeLeRinin bebekLeRi SaRıŞın ın bebeği ![]() ELa nın bebeği ![]() BeLanın bebeği ![]() MaJeSte nin bebeği Darkangel ın bebeği ![]() Ayparçam ın bebeği ![]() RıHTım IN bebeği ![]() SeZeNNN iN Bebeği ![]() SaRmaşık ın bebeği ![]() Hazingül ün bebeği ![]() ShıLa nın bebeği ![]() angelica nın bebeği :))))))))benim bebeğim ![]()
__________________ Ben hayata tek geLdim,tek giderim.. Bu dünyada bi ALLahı bi kendimi biLirim!Bu hayat benim;istediğim gibi yaşarım.. Değer vereni hayatıma sokar, unutanLarı tek tek siLerim..Bu gün ağLar yarın susarım.. GÖZUMDEKİ HER DAMLA YAŞIN HESABINI GUN GELİR SORARIM.. Zar atmam, şansa inanmam.. Ortada bir şans varsa onu da ben yaratırım.. |
| | |
| | #1533 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 124 | --->: hossohBeT üyeLeRinin bebekLeRi yavrucum süpersin ne güzel bebeklerrr emeğine sağlık
__________________ ![]() hєякєSiη ßi мєLєq'i waяdя. ßηмdє ßı мєLєi'м waяdı .. Sσηяa ησLduquηu aηLaмadaη qiттi .. мєLєкSz кaLdм ßη !!.. ''σ'' qıттıктєη Sσηяa hıćвıяSєγ γσLuηda qıтмєdı wє ''σ'' qєяi qєLмєγєßiLяdi!! .. мєLєкLєя кσяuduqu кiSiγi ćσк Sєwмєzмi ?. ßєηiмкi ßєηi Sєwdi aмa ćσк dєiLdi.. γiηєdє ''σ'' hєя$єγdєη ćσк SєwiLdi !!.. |
| | |
| | #1534 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: hossohBeT üyeLeRinin bebekLeRi saoL bitanem bizim bebekLerimiz :)
| | |
| | #1535 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | --->: hossohBeT üyeLeRinin bebekLeRi bebekler cok seker
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #1536 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 124 | --->: HOSSOHBET KIZLARININ İŞTE MAKYAJSIZ HALİ :) hazin bu ne gııııı delü :))))
__________________ ![]() hєякєSiη ßi мєLєq'i waяdя. ßηмdє ßı мєLєi'м waяdı .. Sσηяa ησLduquηu aηLaмadaη qiттi .. мєLєкSz кaLdм ßη !!.. ''σ'' qıттıктєη Sσηяa hıćвıяSєγ γσLuηda qıтмєdı wє ''σ'' qєяi qєLмєγєßiLяdi!! .. мєLєкLєя кσяuduqu кiSiγi ćσк Sєwмєzмi ?. ßєηiмкi ßєηi Sєwdi aмa ćσк dєiLdi.. γiηєdє ''σ'' hєя$єγdєη ćσк SєwiLdi !!.. |
| | |
| | #1537 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: hossohBeT üyeLeRinin bebekLeRi ELa nın bebeği ![]() evet evet bu benim Çocugum :))bunu ben doguRdum ayNı ben toSun gibim
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1538 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: hossohBeT üyeLeRinin bebekLeRi anaSı gibi pek güzeL ![]()
| | |
| | #1539 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() | --->: Ve hoSSohbet Erkekleride Katalog Cekiminde..
forumumusun erkeklene laf atmayalım lütfen biz ize atıozmu ala ala | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1540 |
| Ord.Prof ![]() | --->: hossohBeT üyeLeRinin bebekLeRi surata bak yaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MaJeSte nin bebeği |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|