![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1511 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari YAf BUnlar Gercek Olsa Biz Ölmüşüzzzzzzzzz
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #1512 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari çok güzeLLer dimi :)
__________________ Ben hayata tek geLdim,tek giderim.. Bu dünyada bi ALLahı bi kendimi biLirim!Bu hayat benim;istediğim gibi yaşarım.. Değer vereni hayatıma sokar, unutanLarı tek tek siLerim..Bu gün ağLar yarın susarım.. GÖZUMDEKİ HER DAMLA YAŞIN HESABINI GUN GELİR SORARIM.. Zar atmam, şansa inanmam.. Ortada bir şans varsa onu da ben yaratırım.. |
| | |
| | #1513 | |||||||||||||||||||||||
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
Not:Bu Arada Senin Orjinal halin Daha Güzel...
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1514 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Ettiği Teşekkür: 423 42 Mesajına 93 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 126 | --->: Hossohbet Üye Fotolari emeğine sağlık cnm ben bukadar güzel oldumu bilmiyodum süpermişim se xi lady
__________________ ![]() |
| | |
| | #1515 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari tşk edeRimm şımaRıRım bak ben :)
__________________ Ben hayata tek geLdim,tek giderim.. Bu dünyada bi ALLahı bi kendimi biLirim!Bu hayat benim;istediğim gibi yaşarım.. Değer vereni hayatıma sokar, unutanLarı tek tek siLerim..Bu gün ağLar yarın susarım.. GÖZUMDEKİ HER DAMLA YAŞIN HESABINI GUN GELİR SORARIM.. Zar atmam, şansa inanmam.. Ortada bir şans varsa onu da ben yaratırım.. |
| | |
| | #1516 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 720 506 Mesajına 1.135 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 123 | Ve hoSSohbet Erkekleride Katalog Cekiminde..
__________________ ![]() hєякєSiη ßi мєLєq'i waяdя. ßηмdє ßı мєLєi'м waяdı .. Sσηяa ησLduquηu aηLaмadaη qiттi .. мєLєкSz кaLdм ßη !!.. ''σ'' qıттıктєη Sσηяa hıćвıяSєγ γσLuηda qıтмєdı wє ''σ'' qєяi qєLмєγєßiLяdi!! .. мєLєкLєя кσяuduqu кiSiγi ćσк Sєwмєzмi ?. ßєηiмкi ßєηi Sєwdi aмa ćσк dєiLdi.. γiηєdє ''σ'' hєя$єγdєη ćσк SєwiLdi !!.. Konu sezenNNN tarafından (05-01-08 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #1517 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Ettiği Teşekkür: 1.255 2.025 Mesajına 4.177 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | --->: ve hossoehbet erkekleride katalog çekiminde üff :) |
| | |
| | #1518 | |||||||||||||||||||||||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 01-04-07 Nerden: ankara Yaş: 27
Ettiği Teşekkür: 725 87 Mesajına 138 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 3 | --->: ve hossoehbet erkekleride katalog çekiminde
Konu Necmi_06 tarafından (03-12-07 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1519 |
| Ord.Prof ![]() | --->: Ve hoSSohbet Erkekleride Katalog Cekiminde.. buradada bi talibim çımazsa bi da hiç çıkmaz =0) teşekkürler sezen |
| | |
| | #1520 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Ettiği Teşekkür: 1.255 2.025 Mesajına 4.177 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | --->: Ve hoSSohbet Erkekleride Katalog Cekiminde.. |
| | |