![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1391 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari SEZENNNN ![]() |
| | |
| | #1392 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 01-04-07 Nerden: ankara Yaş: 27
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Hossohbet Üye Fotolari sezenin saçları niye öyle olmuş :)) |
| | |
| | #1393 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
223 Mesajına 599 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | hossohbet kızları KATOLOG ÇEKİMİNDE :) SAKKARA ![]() ANGELİCA ![]() ANGELMİFB ![]() SARIŞIN ![]() SARMAŞIK ![]() ARAP KIZI ![]() SİNEM (ASİ PERİ) ![]() AVRİLL ![]()
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #1394 |
Tecrübe Puanı: 222 | --->: hossohbet kızları KATOLOG ÇEKİMİNDE :) AYPARCAM ![]()
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #1395 |
Tecrübe Puanı: 222 | --->: hossohbet kızları KATOLOG ÇEKİMİNDE :) MAJESTE ![]() BUDA BEN ![]()
| | |
| | #1396 |
Tecrübe Puanı: 222 | --->: hossohbet kızları KATOLOG ÇEKİMİNDE :) BUDA HAZİNGÜL ![]()
| | |
| | #1397 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 26-05-07 Yaş: 99
Tesekkür: 1
6 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: hossohbet kızları KATOLOG ÇEKİMİNDE :) emegıne saglık hoşsohbetin kızlarıda ne güzelmiş ehueheuehuehueue yakmışız be ortalığı asfalt ağladı beaaaa:)))) |
| | |
| | #1398 |
Tecrübe Puanı: 222 | --->: hossohbet kızları KATOLOG ÇEKİMİNDE :) aynen öyle janım diğer kızlara benzemeyiz bizz :)))
| | |
| | #1399 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 26-05-07 Yaş: 99
Tesekkür: 1
6 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: hossohbet kızları KATOLOG ÇEKİMİNDE :) diğmi yani farkımız tarzımız var :) |
| | |
| | #1400 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
Benim Modum: Tesekkür: 2
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | --->: hossohbet kızları KATOLOG ÇEKİMİNDE :) eglenceli bir calısma olmus eline saglık sezen
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme