![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1271 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari hossohbet aşı gününde bela ![]() |
| | |
| | #1272 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari |
| | |
| | #1273 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ben kaçarımki korkarım iğneden |
| | |
| | #1274 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 02-01-07 Nerden: umutlarımın tükendiği yerden... Yaş: 21
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Hossohbet Üye Fotolari soldaki shakespeare.16 sağdaki de kuzey_yıldızı |
| | |
| | #1275 |
| Forum Demirbaşı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari Resimler Harika :):) |
| | |
| | #1276 | |||||||||||||||||||
| Forum Demirbaşı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
| |||||||||||||||||||
| | |
| | #1277 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() aRızamm MakyaJ YapmaYı aSLa beceRemedi giTTi :)) ![]() Midnight Yine fazLa KaçıRmıŞ SanıRım ![]() Ha gayReT Lordiyem TuŞ ediCeKSin o DomuZu ![]() iŞte ÇıLgıN :)) |
| | |
| | #1278 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() aRızamm MakyaJ YapmaYı aSLa beceRemedi giTTi :)) ne güzel yapmıŞım işte kıızz .ne Kadar seksüyümm Farkında degilmisin
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1279 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari |
| | |
| | #1280 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 02-09-07
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Hossohbet Üye Fotolari fena deil güzel.......... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme