![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1261 |
| ๔ยг๔ยгคк ๒เl๓єz ๒ย ﻮöภül ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Benim Modum: Tesekkür: 10
4 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 13 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Hic GüLcegim Yoktu Tsk :-)))
__________________ ღ♥ღ AySen ღ♥ღ Hαηqî Göz Göяüя KαŁвîмîη Чαηqıηıηđαи Aяđα KαŁαη KüŁŁeяî Kîм ßîя ĐαмŁα §υ Geтîяîя §eηđeη ßαηα ßî ßîŁseη Ne Kαđαя Mυħтαcıм §eηđeη ßî Zeяяeчe Ne Kαđαя ßîçαяe ßî Vîяαηe ßυ ßeđeη, ßî §eη Чøκsυη Đυчυчøяυм Aяα §ıяα §esîηî ßîяđe RüчαŁαяıмđα GöяüчøяυмTαяîf Eđeмeđîqîм GüzeŁŁîqîηî ßυηŁαяđα 0Łмαsα ßυηŁαяıđα Göямeseм Hαsяeт Hαηçeяîηî Acıмαsızcα İηđîяîя KαŁвîмe ♥ ♥ Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. |
| | |
| | #1262 | |||||||||||||||||||||||
| Asistan ![]() |
SEN NERDEN BİLİYON??:))) | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1263 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari beraber kuğu gölü balesi yapıok sende gelsene |
| | |
| | #1264 | |||||||||||||||||||||||
| Asistan ![]() |
1 YIL SONRA ORADAYIM... YANİ ÖNCE KURSUNA GİTMEM LAZIM.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1265 | |||||||||||||||||||||||
| Özel erkek üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
walla geleceksen gel ben bu mini etekle bir yıl seni bekleyemem elalem ne der sonra | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1266 | |||||||||||||||||||||||
| Asistan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
HARBİDEN MİNİ ETEK YAKIŞMIŞTIR SENONU KAFANA TAKMA GELECEĞİM GÜNÜ DÜŞÜN VE RAHATLA ALLLAAALA YAWW ALTIÜSTÜ 1 YILCIK... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1267 | |||||||||||||||||||||||
YOK BEN BU ETEKLE BİR YIL DURMAM YAA ![]() BAKSANA RONTGENLİOLAR MANYUKLAR | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1268 | |||||||||||||||||||||||
| Asistan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
AAAAAAAAA SÜPER YA KEŞKE BENDE BAKABİLSEM TABİ SENDE BAYAGA YAŞLIYMIŞSIN DOSTUM.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1269 | |||||||||||||||||||||||
sen manyaksınnnnn | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1270 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari aRkadaŞLaR Hepimiz buRada ŞakaLaŞıyoRuz,ŞamaTa yapıyoRuz aMa LütfeN iLeRi Gitmemeye DiKKat edeLim...hoŞ oLmuYo .. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|