![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1231 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari shakespearemm Sen Çok uyuSSun biLiyoSun deMi |
| | |
| | #1232 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari işte elada burada şü güzelliğe cazibeye bak yaaa gelinlik nasılda yakışmış düğünde hangi erkek ona hayır diyebilirki ![]() |
| | |
| | #1233 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | ![]() BeLam kayarKen :)) çok mutLu gözüküyoR
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1234 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari Daha Çok KoRkudan Şey eTceK Gibi duRuyom aMa neySe |
| | |
| | #1235 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari karete belaaa ![]() |
| | |
| | #1236 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ben demiştim ilkere silahlı robot alma die işte böyle esir olursun ![]() |
| | |
| | #1237 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari bu benim kedimmmm ala ala yaaa kimden alışmış bunlaraa =0) ![]() |
| | |
| | #1238 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari görevimiz tehlikenin deryaaa versiyonu ![]() |
| | |
| | #1239 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() shakespearem Daha KüçüKKen baŞLamıŞ ewLeneCeği Günü :))) ![]() SeçimLeR biTTi..Konuya yoRum yapanLaR Şimdi SeRGeN'in eN Yakın TahMini yaPan kiŞiyi Mod yapMaSını beKLiyoLaR :)))))) |
| | |
| | #1240 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme