![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #111 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 11-05-05 Nerden: CEHENNEMDE Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 71 51 Mesajına 73 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #112 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 19-11-06 Yaş: 21
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | --->: Hossohbet Üye Fotolari süper ya valla eline sağlık |
| | |
| | #113 |
Ettiği Teşekkür: 71 51 Mesajına 73 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari heheheheh
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine |
| | |
| | #114 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 01-12-06 Nerden: istanbul
Ettiği Teşekkür: 4 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | --->: Hossohbet Üye Fotolari teşekkürler. ![]() |
| | |
| | #115 |
Ettiği Teşekkür: 71 51 Mesajına 73 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari rica ederiz
| | |
| | #116 |
| Ord.Prof ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari zalllll nerelerdesin yafffffff..... bak yine taze üyelere beni kötülemişsin allah belanı versin senin senin yüzünden evde klacağım.. ama sen görürsün gününü sen bir evlen sana balayında bir kilo şap yedireceğim... zuahahahahahhhaaaa sonra ne eden bakammmmm |
| | |
| | #117 | |||||||||||||||||||||||
Ettiği Teşekkür: 71 51 Mesajına 73 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #118 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
sen ondan bir kutu alırsan, düz duvara çıkmak değil çin seddini bilem yıkar geçersin ama dikkat et şapla karışınca bozmasın seni bilemiyorum yani viyagranın verdiği azmi şap başka tarafa çevirmesin =0) | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #119 |
Ettiği Teşekkür: 71 51 Mesajına 73 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | --->: Hossohbet Üye Fotolari HEÇ MERAKLAN MA YAKARIM ROMAYIDA YAKARIM YIKARIM ÇİNSEDDİNİDE YIKARIM
| | |
| | #120 |
| Ord.Prof ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ROMAYI YAKANLARLA ÇİN SEDDİNİ YIKANLARIN SONUNU GÖRDUK |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|