![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1121 |
| Zümrüd-i Anka Kuşu ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Kaf Dağındaki Bilge Ağacında Yaş: 27
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....Historik karşınızda ![]()
__________________ ![]() SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş} Yaşayan Tek Efsane OFFLiNe |
| | |
| | #1122 |
| Zümrüd-i Anka Kuşu ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Kaf Dağındaki Bilge Ağacında Yaş: 27
Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Aliyem Zerdali gözlüm küçükkende böyle güzel gözlere sahipmiş.... ![]()
__________________ ![]() SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş} Yaşayan Tek Efsane OFFLiNe |
| | |
| | #1123 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Sol baŞtan İLkeR ,SüperMen, voLkan,GitaRist,aSLan,GitmekaL
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1124 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Bu oRtadakiLerde BeLa ve Ben
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1125 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
| | |
| | #1126 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari Çok SekSüü ÇıkmıŞım |
| | |
| | #1127 |
| aLemin En Süper dj'i ![]() Üyelik tarihi: 19-11-06 Nerden: iStanbuL Yaş: 24
Benim Modum: Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ ![]() |
| | |
| | #1128 |
| Profesör ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari Vay ßea En YakısıkLı , Karizmatik , cucuk ßenim :) 30 Km Oteden ZekiLiqim ßeLLi :)
__________________ Says : [ GitmekaL ] ' Senden'de Kendimden'de Nefret Ediyorum..' |
| | |
| | #1129 |
| Dekan ![]() | [quote=SiMuRG;367829]Şok Şok Şok.... Ve sonunda Yayamaz_Kayımcanın küçüklük resmini ele geçirdim.... ![]() ANNEM SENİDE KANDIYMIŞŞŞŞ BU BENİM KARDEŞİM SERHAT
__________________ |
| | |
| | #1130 |
| ..O Şimdi Asker.. Vatan Için Gidiyorum.. Senin için Döneceyim! ![]() Üyelik tarihi: 30-06-07 Nerden: öLüLerim BiLe ŞaHit oLamayaCakları yerden
Benim Modum: Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari Okadarda komik deil desem inanmayım bence harika emegine sağlık :) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|