![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1111 | |||||||||||||||||||||||
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
tabiki neden olmasın son resimlerini ekliyeyim ondan sonra :)
__________________ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1112 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() İŞTE SİMURG UN GECE YATMADAN ÖNCEKİ HALİ :)
__________________ |
| | |
| | #1113 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Simurg'un daha yeni dogmus hali şimdikini düşünmek bile istemıyorum :)
__________________ |
| | |
| | #1114 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() Simurg ve ELA :) hangi arabanın lastiklerini calmıs bunlar :)
__________________ |
| | |
| | #1115 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() BELA HERŞEY SENİN İCİN ZATEN ROMAYI ZAMANINDA YAKMISLAR SENIN İCİN ISTERSEN BENDE MILANO YU YAKAYIM :)
__________________ |
| | |
| | #1116 | |||||||||||||||||||||||
| Zümrüd-i Anka Kuşu ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Kaf Dağındaki Bilge Ağacında Yaş: 27
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
Senin arabanın lastikleri haberin yokmmu :-}}}} tşkler çok güzeller :-}}
__________________ ![]() SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş} Yaşayan Tek Efsane OFFLiNe | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1117 | |||||||||||||||||||||||
| Zümrüd-i Anka Kuşu ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Kaf Dağındaki Bilge Ağacında Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
:-}} tşkler emegine sağlık arkadaşım...
__________________ ![]() SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş} Yaşayan Tek Efsane OFFLiNe | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1118 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari Süpermen SüperSin
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1119 | |||||||||||||||||||||||
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
Oyyy heRŞey yeRinde GüzeL yaKma oRtaLığı boŞfeR :)))))))))))))))) | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1120 |
Tecrübe Puanı: 8 | Şok Şok Şok.... Ve sonunda Yayamaz_Kayımcanın küçüklük resmini ele geçirdim.... ![]()
__________________ ![]() SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş} Yaşayan Tek Efsane OFFLiNe |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|