![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1031 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari SOUl Cok TEMİZSİn
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #1032 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ELA İlerdEki HAlin
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #1033 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari AH SUPERmEN AH KüçÜKKEN NEler YApardik BERAbER
| | |
| | #1034 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari WAmPİRELLA CERENim Ela PC Li OLAnDA ANGELİCA :))))) İLERiDEki HAlLERi
| | |
| | #1035 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari Ah SüSlü RAzİYElER WAMpİRElLA İLE YAyamaz :))))))))
| | |
| | #1036 | |||||||||||||||||||||||
| Dekan ![]() |
BEEE YALANÇIII BEN AMELİYATLIYIM SAKINN İNANMAYIN BU FOTO BENİM DEGİL HENÜS SEZONU AÇMADIM AMA HAFAM BATSIN HEP ÖYLE ATLARIM DENİSE DÖNÜŞÜMDE OLMAS
__________________ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1037 | |||||||||||||||||||||||
| Dekan ![]() |
YOKK BUDA YALAN BEN HAYATA TOPUKLU AYAKABI GİYMEDİM 1 KES ODA AYAGA KALKMAM GEREKİRKEN UZAKTAN EL KOL HAYEKETLERİ İLE ÇAGIRIYOR VE ÖYLE ONA TUTUNARAK YÜRÜYORDUM BEN ASKERİ POSTAL VE SPOY AYABAKASI GİYERİM GENE TUTURAMADIN
| | |
| | #1038 | |||||||||||||||||||||||
| Dekan ![]() |
BUDA DEGİL BİYTEK SİYAH SAÇLARI YAKALADINIS
| | |
| | #1039 | |||||||||||||||||||||||
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari
buRdan Şunu anLıyoRuz Bu haRekeT KaRın KaSLaRını KuwwetLendiRiyoooo :)))))))))) | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1040 | |||||||||||||||||||
| Zümrüd-i Anka Kuşu ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Kaf Dağındaki Bilge Ağacında Yaş: 27
Ettiği Teşekkür: 92 48 Mesajına 55 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 7 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
|