![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: fotolari , hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1011 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari CEY CEY VE VOLKAN IN KAVGA SONLARI:)) ![]()
__________________ |
| | |
| | #1012 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari LORDİYE ARABASINI ÖRÜYOO:)) ![]()
__________________ |
| | |
| | #1013 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari GİTARİST NEFİS BİY POZ YAAA..... ![]()
__________________ |
| | |
| | #1014 | |||||||||||||||||||||||
| Zümrüd-i Anka Kuşu ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Kaf Dağındaki Bilge Ağacında Yaş: 27
Ettiği Teşekkür: 92 48 Mesajına 55 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 7 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
:-}}}} ben yemeği düşünüyordum ama yanlış bir durumda bulunmuşum :-}
__________________ ![]() SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş} Yaşayan Tek Efsane OFFLiNe | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #1015 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 02-10-05 Nerden: kuşların olduğu yerden :) Yaş: 34
Ettiği Teşekkür: 143 109 Mesajına 152 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 7 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ çєνяιм∂ιşι |
| | |
| | #1016 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari :)))))))) |
| | |
| | #1017 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() Üyelik tarihi: 04-12-06 Nerden: ' Ama Birden fark ettim ki ne Ben, Ne de başka Birisi Hiçbir yeRe ait diiLdi.. Yaş: 23
Ettiği Teşekkür: 866 726 Mesajına 1.087 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 216 | --->: Hossohbet Üye Fotolari
__________________ TaLan vaktidir.. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #1018 |
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari aRızaaammm GüLmeeeeeee :)) Benim Pek keyFim yoK bu SıRaLaR ReSim topLaaaaa Sana GüweniyoRum :)) |
| | |
| | #1019 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari Burda Tatlı Bela Birşeyler Yapmaya Calısıyor Zayıflamak İcin Ama Sanki Başarılı Olacak Gibi Duruyor ))
__________________ |
| | |
| | #1020 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet Üye Fotolari ![]() ELA Simurg'a Bakma Öyle Birşey Yapamaz Sana ))
__________________ |
| | |