![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: anlamli resim |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 | |||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 661
745 Mesajına 1.216 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Anlamlı Resim Yarismasi Kelimeyi Resimden bulma yarismasi yani anlamli bir resim olacak ve bir sözü o resimden cikaracaksiniz.. Komik olabilir düsündürücü olabilir sizin yaptiginiz bir resim olabilir.. Örnek; ben ekledim bir resim altinada aciklamasini kisa ve öz yazdim
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | |||||||||||||||||||
| |
| | #2 |
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 256
234 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Anlamlı Resim Yarismasi ![]() Baldız baldan tatlıdır... :)
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| |
| | #3 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: Anlamlı Resim Yarismasi Konu Shakespeare tarafından (06-10-08 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #4 |
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tesekkür: 704
542 Mesajına 1.085 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Anlamlı Resim Yarismasi
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... |
| |
| | #5 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Anlamlı Resim Yarismasi zafer inananların degil inandıgını yasayanlarındır. |
| |
| | #6 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 30-08-07 Nerden: Bermuda Üçgeninden Yaş: 23
Benim Modum: Tesekkür: 692
51 Mesajına 81 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: Anlamlı Resim Yarismasi Katilanlara basarilar dilerim :)
__________________ TÜRKIYEDE SEREFSIZLERIN SONU BÖYLE OLACAK...!!!! ![]() ![]() EgiL KuLaK ver Ceddine TÜRK'e Kefen giydirmek hangi itin haddine VATANIMIZI bölmek isteyen O itlere inat Verdigimiz 17 Sehit ve 21 Yarali için Bu yaziyi herkes kullansin, O itlere ulasacaktir ''SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' ''Vatansizlara inat VATAN SAGOLSUN''... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan SoysuzNe Mutlu Türk'üm Diyene!!! |
| |
| | #7 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: Anlamlı Resim Yarismasi fasla bi katılan yok heral :) |
| |
| | #8 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 197 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Cevap: Anlamlı Resim Yarismasi
![]()
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() Konu YAKISIKLIM tarafından (10-10-08 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||||||||||||||
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: --->: Cevap: Anlamlı Resim Yarismasi
![]() ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #10 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: Anlamlı Resim Yarismasi ![]() NamuSLu TÜRK ev KediSi karar veremedim bitane daha eklicem kızmayın![]() Beyaz Et SağLıktıRRRRR
__________________ ![]() R!HANNA Konu ARap_KiZi tarafından (10-10-08 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.. |
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| anlamlı resim |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme