![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: pratik yemek |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| chngzl ![]() Üyelik tarihi: 26-05-08
Tesekkür: 12
15 Mesajına 21 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Pratik Yemek Tarifi Yarismasi Malzemeler • 2 adet patates • 6-8 adet siyah zeytin • 6-8 adet yeşil zeytin • 1 adet soğan • 1 yemek kaşığı salça • 3 adet yumurta • Tuz • Karabiber Tarif Patatesleri soyup kare kare ufak doğrayın, zeytinlerin çekirdeklerini çıkarıp yarım yarım bölün, soğanı kıyın. Önce patatesleri tavaya bir yemek kaşığı yağla koyup kavurun kızarmaya başlayınca soğanı ve zeytinleri salçayla birlikte ekleyip kavurmaya devam adin. Soğanlar pembeleşince çırpılmış yumurtaları ekleyin tuzunu koyun ve karıştırarak pişirin karabiber ekleyerek servis yapın. AFİYET OLSUN...
__________________ ![]() ![]() ![]() HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum...ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde...ßen YazarIm ßen SiLerim... |
| |
| | #12 |
| Özel bayan üye ![]() | Cevap: Pratik Yemek Tarifi Yarismasi makarna sosu=)) makarnayı hasladıktan sonra süzüyoruz=)(ama soğuk su değdirmemk sartıyla) Sadece süzün=)) bi tencerenin içine,domatesleri kabuğuun soyarak minik minik doğrayın,içine; göz kararı salça, // domates // kararbiber, // kekik, // sıvı yağ ilave edin ve bnları kavurun;)... haşladığımız makarnanın üzerine döküp (iyice)karıştırın.. mükemmel oluo bnden sölemesi=))
__________________ ![]() ![]() Bu hiddet benim! Kimse sahiplenmesin! Bütün suçlar yine benim! Kimse nezaketini araya vermesin suçtan pay çıkarmasın kendine!Hasarı tespit edin yeter! Bedelini fazlasına canımı ekleyip ödeyeceğim! .. Üstüm kalsın!Ben giderken boşluğum hep kalpte kalır..ben gittikten sonra insan'cıklar hep yerimi almaya çalışır...ancak yerimi çok az kişi alırr...!ben hayatında varlığımla kalbini ısıtırken..bazılarıysa ben çekip gittiğimde,BEDEN'leriyle arkamda bıraktığım yatağını ısıtırr...!!! niLy |
| |
| | #13 | |||||||||||||||||||||||
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 30-08-07 Nerden: Bermuda Üçgeninden Yaş: 23
Benim Modum: Tesekkür: 692
51 Mesajına 81 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: --->: Pratik Yemek Tarifi Yarismasi
__________________ TÜRKIYEDE SEREFSIZLERIN SONU BÖYLE OLACAK...!!!! ![]() ![]() EgiL KuLaK ver Ceddine TÜRK'e Kefen giydirmek hangi itin haddine VATANIMIZI bölmek isteyen O itlere inat Verdigimiz 17 Sehit ve 21 Yarali için Bu yaziyi herkes kullansin, O itlere ulasacaktir ''SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' ''Vatansizlara inat VATAN SAGOLSUN''... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan SoysuzNe Mutlu Türk'üm Diyene!!! | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #14 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 661
745 Mesajına 1.216 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Pratik Yemek Tarifi Yarismasi ellerinize saglik :) varmi daha tarifi olan |
| |
| | #15 |
![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 81
13 Mesajına 28 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | Cevap: Pratik Yemek Tarifi Yarismasi Patatesleri haşlıyoruz sonra soyup bir tabakta eziyoruz üserine ister sarımsaklı ister sade yoğurt döküyoruz ve bir kapta sıvı yağ ile salça nane karıştırıp sos haline getirip üzerine döküyoruz Yen Gayrıııı Afiyet olsun ![]()
__________________ ![]() |
| |
| | #16 |
| Dekan ![]() Üyelik tarihi: 21-03-05 Yaş: 8
Tesekkür: 0
7 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 22 | Cevap: Pratik Yemek Tarifi Yarismasi Domatesli Biberli Yumurta: Büyükçe bir tavaya yağ domates ve biber koyup bir sigara yakıyoruz. Sigaranın külü yere düşmek üzereyse yumurtaları eklemenin zamanı gelmiş demektir. Yumurtaları kırıp sigaramızı bitiriyoruz. Pişmiştir herhalde ocağın altını kapatıyoruz. Biberli Domatesli Yumurta: Her gün domatesli biberli yumurta yemekten sıkıldığımızda yapabileceğimiz bu enfes yemek tıpkı biberli yumurtalı domates gibi pişiriliyor.
__________________ http://www.hossohbet.com/sohbet.htm |
| |
| | #17 |
| Doçent ![]() Üyelik tarihi: 17-08-08 Nerden: izmir
Benim Modum: Tesekkür: 117
10 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Pratik Yemek Tarifi Yarismasi basit ama yapabıldıgım ender yemeklerden :D patatesı soyarım elma dılımlı keserım yumurtaya bandırıp kızartırım birde cola yanında baska bişe istemem :D |
| |
| | #18 |
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tesekkür: 704
542 Mesajına 1.085 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Pratik Yemek Tarifi Yarismasi Ev kebabı ( 2 kişilik ) Malzemeler : 400 gram yağsız kuzu eti 1 su bardağı süzme yoğurt 2 küçük pide 3 kaşık tereyağı Tuz, karabiber, kırmızı biber Hazırlanışı: Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın. Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın. Tuz ve karabiber serpin. Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun. Servis tabağına çıkartın. Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün. Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin. En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın. (Afiyet olsun)
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... |
| |
| | #19 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 661
745 Mesajına 1.216 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Pratik Yemek Tarifi Yarismasi
![]() | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #20 | |||||||||||||||||||||||
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tesekkür: 704
542 Mesajına 1.085 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Pratik Yemek Tarifi Yarismasi
sorf yaparken gordum ekledim acikmistim herkese basarilar
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... | |||||||||||||||||||||||
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| pratik yemek |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme