![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: karikatur yarismasi |
| Anketimiz: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. | |||
| $ahin | | 2 | 14,29% |
| Elif_tEn | | 6 | 42,86% |
| "skb" | | 2 | 14,29% |
| Shakespeare | | 4 | 28,57% |
| imahli | | 3 | 21,43% |
| AsLa | | 2 | 14,29% |
| Kem@l1 | | 2 | 14,29% |
| LoRiN | | 2 | 14,29% |
| masalim | | 1 | 7,14% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 14. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 661
745 Mesajına 1.216 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | En Komik KaRikatüR yaRışmaSı..
Konu angelica tarafından (27-08-08 Saat 05:40 ) değiştirilmiştir.. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |
| | #2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 197 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. Ama hepsi güzel karikatürlerin bi tane de oyumuz var. İlhamiye verdim.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| |
| | #3 |
| Vezir-i Azam.. ![]() | Cevap: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. shake x))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
| |
| | #4 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. Kuzi'm :)
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| |
| | #5 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. hepsi güzel oyum hepsine :))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| |
| | #6 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 661
745 Mesajına 1.216 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. Elif_tEnin resmini sectim sebebi öküzlere karsi ayri bir ilgim var :)) |
| |
| | #7 |
| SakıN BanA YalaN SöylemE ![]() | Cevap: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. hepsi güzel ama birini seçmem gerekiyordu bende shakespeare verdim oyumu. yavaş çekim düşüncesi çok komik geldi bana:)
__________________ .....Denizi SeviyorsaN Dalgalarıda SeveceksiN..... |
| |
| | #8 | |||||||||||||||||||||||
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 203
164 Mesajına 381 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: Cevap: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı..
aynen ![]() ![]()
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #9 |
| Dekan ![]() Üyelik tarihi: 21-03-05 Yaş: 8
Tesekkür: 0
7 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 22 | Cevap: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. oylama hala devam ediyorsa benim de oyum elif_ten'e heee ayrıca sevgili angelica.. onlar öküz değil inek inek :) :)
__________________ http://www.hossohbet.com/sohbet.htm |
| |
| | #10 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-06-08 Nerden: From the paradise
Benim Modum: Tesekkür: 229
24 Mesajına 36 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. En GuzeLı Elif_tEn e ait:))))) Teşekur Elif_tEn InşLa sen Bırıncı oLursun
__________________ güle güle ... |
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| karikatür yarışması |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|