![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: en komik , karikatur yarismasi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | *evet aRkadaşlar en komik karikatür yarışması yapıyoRuz..biraz güLelim dimi :D *herkesin bir tane koyma haKKı vardır.. *herkeze kolay geLSin.. ![]()
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| |
| | #2 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 16-08-08 Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. ![]() |
| |
| | #3 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. ![]() |
| |
| | #4 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı..
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| |
| | #5 |
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 256
234 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. ![]()
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| |
| | #6 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. ilk göydüğümde buna çok gülmüştüm yaaaaaaaa ![]() |
| |
| | #7 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 22-06-08 Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 5
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. ![]()
__________________ ![]() |
| |
| | #8 |
| suskun ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: uçurumun köşesinde
Benim Modum: Tesekkür: 380
84 Mesajına 165 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. ![]()
__________________ bir sevgi aradım, bin kişiyi seven yürekler buldum ey çıkarın adına sevgi diyen insanlar üzgünüm aradığınız ben değilim sevginize layık olacak kadar dolu değil cüzdanım lal tuttu yüreğim herşeye ve sustum yalan insanlara Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- |
| |
| | #9 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
223 Mesajına 599 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. deli :)
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| |
| | #10 |
| Super Moderator ![]() | --->: En Komik KaRikatüR yaRışmaSı.. ![]()
__________________ |
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme