![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: sarki sozu |
| Anketimiz: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı. | |||
| Baby faCe | | 35 | 44,87% |
| YAKISIKLIM | | 35 | 44,87% |
| CreuL | | 35 | 44,87% |
| S A w | | 35 | 44,87% |
| KeReM | | 35 | 44,87% |
| kem@l1 | | 35 | 44,87% |
| Elif tEn | | 34 | 43,59% |
| KaRma | | 34 | 43,59% |
| EsteLya | | 29 | 37,18% |
| Tsunami | | 45 | 57,69% |
| DamLa | | 34 | 43,59% |
| @abcde | | 9 | 11,54% |
| SerSeri Asik | | 45 | 57,69% |
| Bu ankete 1den fazla oy kullanabilirsin hepsini isaretlerseniz bu son kutucuguda isaretleyin :) | | 31 | 39,74% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 78. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 81
13 Mesajına 28 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... Tsunami diyorum can evimden vurdu en sevdiğim şarkıydı hepinize başarılar dilerim :)
__________________ ![]() |
| |
| | #12 | |||||||||||||||||||||||
| Semra ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: Bilirdim Sevenler Ağlarmıs
Benim Modum: Tesekkür: 42
8 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı...
![]()
__________________ αуαğıм∂αкι ρяαηgαмѕıη. вιтмєк вιℓмєуєη нαѕяєтιм. ѕση вυℓмαуαη αşкıм кαяαℓαуαмα∂ığıм ∂єƒтєяιмιη, ѕαтıяℓαяıѕıη. єℓιηι тυтαмα∂ığıм уαяιм, ѕαяαмα∂ığıм уαяαм, уαℓηıѕ gєçєη gєçмιѕιм, вєℓιяѕιz σℓαη gєℓє¢єğιмѕιη... ѕєη güℓüѕüмє αℓ∂αηмα єятєѕι α¢ı, єятєѕι кє∂єя, єятєѕι нüzüη, єятєѕι öℓüм, єятєѕι gözуαѕı∂ıя güℓüѕüмüη... | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #13 |
| ''Müzisyen Üye'' ![]() | --->: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... Şarkı sözü derken herkes kendi yazdığı şarkının sözüyle yarışcak sandım :D oy veren arkadaşlara tşkler :) |
| |
| | #14 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 30-08-07 Nerden: Bermuda Üçgeninden Yaş: 23
Benim Modum: Tesekkür: 692
51 Mesajına 81 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... Kurrrrbannn ederim oyumu :Pphiç kimseye vermemmm :)))) Herkesin sarki sözleri birbirinden çok güzel kullandigim kisi belli :p
__________________ TÜRKIYEDE SEREFSIZLERIN SONU BÖYLE OLACAK...!!!! ![]() ![]() EgiL KuLaK ver Ceddine TÜRK'e Kefen giydirmek hangi itin haddine VATANIMIZI bölmek isteyen O itlere inat Verdigimiz 17 Sehit ve 21 Yarali için Bu yaziyi herkes kullansin, O itlere ulasacaktir ''SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' ''Vatansizlara inat VATAN SAGOLSUN''... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan SoysuzNe Mutlu Türk'üm Diyene!!! |
| |
| | #15 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... çok çekişmeli geçiyorr hepsi çok güzeldi hepsine verdim :)))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| |
| | #16 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... hepinize basarılar Konu Elif_tEn tarafından (16-08-08 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #17 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 22-06-08 Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 5
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... Bütün arkadaşlarımızn secimide çok güzel :) oyum hepinizin ))gönlümüzün birincileri)) ![]()
__________________ ![]() |
| |
| | #18 |
| qüℓüм ![]() Üyelik tarihi: 05-02-08 Nerden: ∂üş∂üη уιηє αqℓıмα
Benim Modum: Tesekkür: 2
1 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 103 | Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... Bence En güzeli Seni Seviyorum (SeRSeRiAsık)
__________________ aLL Hope iS Gone |
| |
| | #19 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 661
745 Mesajına 1.216 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... hmm bu aksam saat 18e kadar oylarinizi kullanin bakalim ben size güzel bir süpris yapacam aksam saat 18de |
| |
| | #20 |
| Semra ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: Bilirdim Sevenler Ağlarmıs
Benim Modum: Tesekkür: 42
8 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... Simdi söylesen olmas mı sürpriz i :P
__________________ αуαğıм∂αкι ρяαηgαмѕıη. вιтмєк вιℓмєуєη нαѕяєтιм. ѕση вυℓмαуαη αşкıм кαяαℓαуαмα∂ığıм ∂єƒтєяιмιη, ѕαтıяℓαяıѕıη. єℓιηι тυтαмα∂ığıм уαяιм, ѕαяαмα∂ığıм уαяαм, уαℓηıѕ gєçєη gєçмιѕιм, вєℓιяѕιz σℓαη gєℓє¢єğιмѕιη... ѕєη güℓüѕüмє αℓ∂αηмα єятєѕι α¢ı, єятєѕι кє∂єя, єятєѕι нüzüη, єятєѕι öℓüм, єятєѕι gözуαѕı∂ıя güℓüѕüмüη... |
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| güzel şarkı sözü |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme