![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... Üc yumurtayi kırdım önce Portakal dilimledim ince ince Goz kararı da biraz süt kattim Kalktım, sana kek yaptım (yapmaz olaydım )Insan neler yapar isteyince Bu bir sey degil düsününce Sen de elektrigi hissedince Kalktın bana kelek yaptın Cırptım, cırptım, karıstırdım Kendimi onunla yarıstırdım Kimse kimseye benzemez Kendimi kekle yatıstırdım Oturdum ellerimle sana kek yaptım Unla sütü karıstırdım iyice Tereyagı ekledim eriyince Fırın da oldu 180 derece, attım Sana kek yaptım Üzüldün belli cok beni görünce Elimde kekimle sana gelince (gelmez olaydım )Bir de aglayıp itiraf edince Abarttın...beni melek yaptın |
| |
| | #12 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 681
767 Mesajına 1.247 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı...
Sevmek kimine göre ölmek demek Ölmek kimine göre sevmek Ama asıl gerçek Ölümüne sevenler asla ölmezler Yalnız sen değildin en hain sendin Kaderim ya ben hep hainleri sevdim Al işte hepsini buraya serdim Söylesene hangi kurşun senindi Kalbimi alev alev yakanmı Hala yarasından kanlar akan mı Biraz önce şu sırtımdan çıkanmı Söylesene hangi kurşun senindi Bir sende gelmedim ben bu hale Şu hain aşkların hepsi benimdi Tanıyıpta bulamadınmı hala Söylesene hangi kurşun senindi Ne kurşunlar çıktı bilsen bu tenden Ne aldınsa helali hoş olsun benden Yazıktır davacı olursam senden Söylesene hangi kurşun senindi Gün be gün öldürüp diriltenmi Akıl alıp çıldırtıpta delirtenmi Al artık şu canımı dedirtenmi Söylesene hangi kurşun senindi Sen benim en beter halimsin artık Nasıl olsa gözümde hainsin artık Gördüğüm en büyük zalimsin artık Söylesene hangi kurşun senindi Arada bir çıkartıpta bakarsın Olur ya boynuna belki kolye yaparsın Hainler gününde onu takarsın Söylesene hangi kurşun senindi cok seviyorum bu parcayi ben azcik uzun oldu :) | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #13 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 481
554 Mesajına 829 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... Bugün yıkığım biliyor musun..? Ezginim, çaresizim, umutsuzum... Bırakma beni, insanlar kötü... Bırakma beni korkuyorum.... Bir deli otlar büyüyor içimde... Sancılıyım, yorgunum, kederliyim... Bu halini sevdim gitme kal... Çamurlar çirkefler içindeyim... Bırakma beni, insanlar kötü... Bırakma beni korkuyorum.... Bir dayak yemiş adamım şimdi... Bezginim, kararsızım, yılgınım... Al götür beni o kayıp gecelere... Yeter ikimize yalnızlığım... Bırakma beni insanlar kötü... Bırakma beni Korkuyorum...
__________________ ![]() ![]() |
| |
| | #14 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 681
767 Mesajına 1.247 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı...
| |||||||||||||||||||||||
| |
| | #15 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 24-07-08
Tesekkür: 111
2 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar … Mustafa CeCeLi - Unutamam..
__________________ ![]() EgiL KuLaK ver Ceddine TÜRK'e Kefen giydirmek hangi itin haddine VATANIMIZI bölmek isteyen O itlere inat Verdigimiz 17 Sehit ve 21 Yarali için Bu yaziyi herkes kullansin, O itlere ulasacaktir ''SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' ''Vatansizlara inat VATAN SAGOLSUN''... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! Akilli konusur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konusur, zira kendinin bir seyler söylemek mecburiyetinde oldugunu sanir... At yedi günde, it yedigi günde belli olur!!! |
| |
| | #16 |
| Semra ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: Bilirdim Sevenler Ağlarmıs
Benim Modum: Tesekkür: 44
8 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... Ne böyle senle ne de sensiz Yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı Olmak imkansız hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle Mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim Şimdi sensizim sende bensiz Bir an gelipte küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İşte biz o gün düşüneceğiz Etrafımızı sarıverecek Bir boşluk ki asla bitmeyecek Herşey bir anda anlamsız gelecek İşte biz o gün tükeneceğiz... Sezen Aksu Tükeneceğiz
__________________ αуαğıм∂αкι ρяαηgαмѕıη. вιтмєк вιℓмєуєη нαѕяєтιм. ѕση вυℓмαуαη αşкıм кαяαℓαуαмα∂ığıм ∂єƒтєяιмιη, ѕαтıяℓαяıѕıη. єℓιηι тυтαмα∂ığıм уαяιм, ѕαяαмα∂ığıм уαяαм, уαℓηıѕ gєçєη gєçмιѕιм, вєℓιяѕιz σℓαη gєℓє¢єğιмѕιη... ѕєη güℓüѕüмє αℓ∂αηмα єятєѕι α¢ı, єятєѕι кє∂єя, єятєѕι нüzüη, єятєѕι öℓüм, єятєѕι gözуαѕı∂ıя güℓüѕüмüη... |
| |
| | #17 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... ne çok bilmedigim şarkı varmış :)))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| |
| | #18 |
| Yawru Kuşumm ツ ![]() | --->: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... Vazgeçtim... Gözlerinden, Vazgeçtim... Sözlerinden Bir ah de yeter. Sessizce, kimsesizce, Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter. Hiç tanımaz tenim ellerini, Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik sarsar bedenimi Yok olma zamanı şimdi... Sezen Aksu - Vazgeçtim
__________________ ![]() Artık oyunlarımı daha kararlı oynayacağım..Benim için; Ya Doğru'sun Ya Yanlıs Ya Siyah'sın Ya Beyaz Ya Sev Ya da Terk et..! ![]() ''yorgunum gitmelerin tümüne'' ![]() Hasretin Yüreğimin Sadık Bekçisidir Sevgili.. OSimdiaSkerYolcusu ღE&Dღ Konu DamLa tarafından (14-08-08 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #19 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 13-08-08 Yaş: 20
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Bak AğLıyorum KADERİME Yeniden Yazamam Günahım Ne ? Dü$üyor Cığ Gibi Üstüme YARALI KIRGIN ÜmitLerim ... Can Özüm SöyLee, AdaLetin Neee . Veremem Seni KimseLereee Offff Offf, Ben Kime Ne Derim $imdii, SEN Ellerin Göz Bebeğii Olmuyor Gülüşünü GÖRRMEDEN !!! SON DiLeğim Koynunda Öleyimmm...! |
| |
| | #20 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: En GüzeL ŞaRkı Sözü YaRışmaSı... Seni Seviyorum Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel Her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içimde Seni seviyorum Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık tanımadık herkese selam vermek Merhaba ülkemin güzel insanları Hepinize hepinize merhaba Sizi de seviyorum Yağmuru, denizi, kokusunu toprağın Gökmavisinde güvercinleri, martıları Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bindallılarıyla köy kızlarını Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum Seni seviyorum Bir kenara mahsun çekilen içim Yemeden içmeden kesilen içim Sensiz/yarsız uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer ismidir Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin herşeyi seviyorum Türkülerini memleketinin Feneri ve kara kartalı senin için Davamızı ve şiiri sende seviyorum Seni seviyorum İyi ki doğdun İyi ki varsın Doğum günün kutlu olsun Seni çok seviyorum Seni çok seviyorum Yaşamaksa seni sevmek Ben hiç ölmedim Seni seviyorum Şebnem Kısaparmak
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() Konu SerSeri Asik tarafından (15-08-08 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.. |
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|