![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: paint ile |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 661
745 Mesajına 1.216 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Paint ile hoSSohbet yazisi Türkce konusup derdini anlatmasi karsimizdakide bizi anlamasi cok güzel bir duygu olsa gerek:) kendi cizimleriniz harika olmus basarilar insallah baska ustalarda katilir bu yarismaya:) ![]() |
| |
| | #12 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 24-07-08
Tesekkür: 111
2 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Paint ile hoSSohbet yazisi Düzelttim Angelica'm ![]()
__________________ ![]() EgiL KuLaK ver Ceddine TÜRK'e Kefen giydirmek hangi itin haddine VATANIMIZI bölmek isteyen O itlere inat Verdigimiz 17 Sehit ve 21 Yarali için Bu yaziyi herkes kullansin, O itlere ulasacaktir ''SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' ''Vatansizlara inat VATAN SAGOLSUN''... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! Akilli konusur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konusur, zira kendinin bir seyler söylemek mecburiyetinde oldugunu sanir... At yedi günde, it yedigi günde belli olur!!! |
| |
| | #13 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 661
745 Mesajına 1.216 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Paint ile hoSSohbet yazisi
![]()
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #14 |
| Vezir-i Azam.. ![]() | Cevap: Paint ile hoSSohbet yazisi böle iğrenç bişey yaptıgım için kendimi hiç affetmiycem ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #15 |
| Vezir-i Azam.. ![]() | Cevap: Paint ile hoSSohbet yazisi ![]() |
| |
| | #16 |
| Vezir-i Azam.. ![]() | My favourite Picture x)) ![]() |
| |
| | #17 |
| Profesör ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08
Benim Modum: Tesekkür: 0
14 Mesajına 14 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Paint ile hoSSohbet yazisi Hepsi Çok güzel Olmuş Başarılar ![]() güzelmiş :))) |
| |
| | #18 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Paint ile hoSSohbet yazisi hepsi harikaa :)) ben yapamıyorum çok yeteksizim :)))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| |
| | #19 |
| Profesör ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08
Benim Modum: Tesekkür: 0
14 Mesajına 14 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Paint ile hoSSohbet yazisi ![]() |
| |
| | #20 |
| qüℓüм ![]() Üyelik tarihi: 05-02-08 Nerden: ∂üş∂üη уιηє αqℓıмα
Benim Modum: Tesekkür: 2
1 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 103 | Cevap: Paint ile hoSSohbet yazisi Herkese başarılar diLerim :)
__________________ aLL Hope iS Gone |
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| paint ile |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme