![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: altin uye , angelica , anket , avatar yarismasi , bir ilk , birinciyi seciyoruz , bolum kurali , guzel soz yarismasi , haftanin uyesi , hossohbet , imza , oylama , resim , soz , yarisma |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 606
680 Mesajına 1.111 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Yarışma Bölümü Hakkında Bir ilk :) nasil baslayacagimida bilmiyorum her hafta bir üye sececegiz hepimizin oylariyla anketlerle ve birinci olan üyemiz bir hafta boyunca altin üye olacak :) lütfen istediginiz bir yarisma oldugunda bunu yetkili arkadaslara bildirelim soralim uygunsa izin alip öyle acalim karmasa olmadan konu basligi kilitlendigi zaman haftanin üyesi belli olacak.. |
| | |
| | #2 |
![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 75
12 Mesajına 26 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Bölüm Kurali Hayırlı uğurlu olsun ilk ben bir fikir sunmak istiyorum ilk yarışmaya şöyle başlayabiliriz en güzel söz yarışması herkez sözünü yazıcak ve ilk 10 giricek kişilere anket açılıp 1. belirlenicek nasıl olur sizce?
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| -мadaм_ćhaтLaк- ![]() Üyelik tarihi: 28-11-07 Nerden: $âKâRLıqıM tUtTu yiNe..!
Benim Modum: Tesekkür: 3
5 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 | --->: Bölüm Kurali ...
__________________ Konu SoRumSuz tarafından (18-06-08 Saat 20:42 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 606
680 Mesajına 1.111 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: --->: Bölüm Kurali
Not: ayni anda birkac yarisma olabilir baslik kilitlendigi zaman sadece 1 üye secilmis olmasi gerekli.. Gereksiz mesaj atmayalim ":)" "abo kime vercem oy" "bilmemki" "hepside güzel" vs.. gibi cevaplar olmasin bizlerde takip edebilelim yarismayi.. güzel ciddi yarismalar dilerim
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #5 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 412
533 Mesajına 799 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: Bölüm Kurali baye güzel bi oyun olsun
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| Profesör ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08
Benim Modum: Tesekkür: 0
13 Mesajına 13 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Bölüm Kurali güzel fikir Tabi Katagöriler sıralanmalı buraya Ona göre seçilmeli Katagorileride üyeler belirlesin bakalım Ferdi Özellikler degilde Toplumsal özellikler yarıştırılmalı Forumla Alakalı olanlar tabi Kolay Gelsin |
| | |
| | #7 |
| Profesör ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08
13 Mesajına 13 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Bölüm Kurali Yaratıcılıgınız En üst Safhada :) Altın Üye Seciyorsunuz :)) Ressam Veya Şair degil :)) Yada şöyle deim Murat Başarandan Canın sağolsunu en iyi söyleyen üye altın üye olsun gibi bişey bu :)) |
| | |
| | #8 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 184
197 Mesajına 516 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 221 | --->: Bölüm Kurali Çok güzel bir düşünce..Thx
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #9 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: Bölüm Kurali güzel bir bölüm oluck insallah .))
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #10 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
7 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: Bölüm Kurali Yeni bölümler icin teşekkürler.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |