![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Haftanın konuğu Bu bölümde sitemiz userlari ile yapilan söyleşileri bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 | |||||||||||||||||||||||
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 90
7 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: --->: Cevap: 34. Hafta Konuğumuz StresLi
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #22 |
| Game Over ![]() | --->: 34. Hafta Konuğumuz StresLi Unutamadığın bır gununu ve sebebını yazarmısın
__________________ ![]() Sultana sıra bende.niye kor adama niye zor Ucuz olmak, Niye ayrılığa köşeden sebep olmak, Hani aşk kutsaldı,yasaldı. Hani yaşanan gerçek tek masalda, Günah da gizledin ayrılığı, Yalandan dolandan bıktım oyundan, Kalbime her kamçı da ucunda sen, Sana haberim var. Vazgeçtim seni sevmekten.işte muhabbet, Sen sabaha kadar gezerken iyiydi. O harabe beni sana över gibi yapıp, Kendini sana satarken iyiydi. Arkamdan atarken,dost dediğin yılanlar Kuyumu kazarken iyiydi. Kaderin akışı değişti.ne kadar ağlasan Gitme kal desen de gidiyorum ben iyi mi |
| |
| | #23 | |||||||||||||||||||||||
| ♥Yorgun Düştü Yüreğim♥ ![]() | --->: 34. Hafta Konuğumuz StresLi
söylemesem daha iyi olur....nefret dolu çünkü..çok yakın zamanda oldu...sadece sebebini söyleyim sa.lak yerine koyuldum...Kandırıldım....iyi niyetim suistimal edildi.Şu an aklımdan çıkmayan tek gün o sanırım.o günüde sürekli hatırlayacam ki nefretim azalmasın....
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °·♥·°Yorgun Düştü Yüreğim°·♥·° | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #24 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 123
115 Mesajına 183 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 22 | Cevap: 34. Hafta Konuğumuz StresLi yaptıgın en büyük çılgınlık ? elinde bir silgi olsaydı hayatının hangi bölümünü silerdin ? gözlerinin boşluğa takılması uzun sürermi ? gelene git ,gidene kal denmemelimidir gerçektende ? hayal kurmayı severmisin ? hayatını baştan yazma şansın olsaydı değiştireceğin neler olurdu ? takıldığın ortamlar ? ilgi alanların nelerdir ? cevrende gelisen bi olaydan dolayi kendini sorumlu tuttunmu ? bi dilek hakkin olsa bunu nasil kullanirdin ? anlamsız olan şeylere anlam yüklenebilirmi ? sahip olduklarının degerini anlamakta ne kadar başarılısın ? aşağıdaki kelimeler sana ne ifade ediyor ( tek kelime ile ) aşk ; para ; bayrak ; silah ; dost ; futbol ; müzik ;
__________________ ![]() |
| |
| | #25 |
| ♥Yorgun Düştü Yüreğim♥ ![]() | --->: Cevap: 34. Hafta Konuğumuz StresLi [quote=KaRma;645625]yaptıgın en büyük çılgınlık ? pas :) elinde bir silgi olsaydı hayatının hangi bölümünü silerdin ? saf yerine koyulduğum günleri :)))) gözlerinin boşluğa takılması uzun sürermi ? farkında olmuyorum ama annem şikayetçi bu durumdan :) evet sürüyomuş gelene git ,gidene kal denmemelimidir gerçektende ? git dedin kal dediğin kişiye bağlı. hayal kurmayı severmisin ? kesinlikle hayır..Gerçekçi bi insanım. hayatını baştan yazma şansın olsaydı değiştireceğin neler olurdu ? mesleğimi. takıldığın ortamlar ? cafe-bar,sergiler .. ilgi alanların nelerdir ? edebiyatın ve sanatın içine giren her konu ilgi alanımdadır. cevrende gelisen bi olaydan dolayi kendini sorumlu tuttunmu ? bazen. bi dilek hakkin olsa bunu nasil kullanirdin ? şuan için suların gelmesi :))) kokacaz az kaldı. ![]() anlamsız olan şeylere anlam yüklenebilirmi ? ben yüklerim.anlamsızda olsa mutlaka bi anlam vardır :)) sahip olduklarının degerini anlamakta ne kadar başarılısın ? çok başarılıyım.sahip olduğum şeylerin kıymetini iyi bilirim. (maddiyat hariç..hayatta değer vermem) aşağıdaki kelimeler sana ne ifade ediyor ( tek kelime ile ) aşk ;yaşanması gereken. para ;araç bayrak ;Kan silah ;Tek kurşun dost ;Can futbol ;heyecan müzik ;Ruhun gıdası
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °·♥·°Yorgun Düştü Yüreğim°·♥·° |
| |
| | #26 |
| ...кiмsεsiz... ![]() | --->: 34. Hafta Konuğumuz StresLi sevdiğim ve şu ana kadar hayatımla,kendimle ilgili herşeyimi paylaştığım nadir insanlardansın bu yüzden sana çok değer veriyorum.çok uzun zamandır tanışmıyoruz belki ama benim için değerlisin.benim gözümde harika bir kişiliksin..soracak soru bulamadım herseyin isteğince olması dileğiyle.yüreğinden öpüyorum seni..sana tavsiyem üzülüyorsan üzen şeylerden uzak durma ama dik ol karşısında :) mucx canısı unutulmazsın..
__________________ ![]() .. ๔єcє ๔ôzℓєrî๓∂є .. |
| |
| | #27 | |||||||||||||||||||||||
| ♥Yorgun Düştü Yüreğim♥ ![]() | --->: 34. Hafta Konuğumuz StresLi
iyi dileklerin ve bana olan saygın için çok teşekkür ederim DamLa..bu kadar kısa sürede beni anlaman çok güzel.Allah yardımcın olsun..çok saoL.. ![]()
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °·♥·°Yorgun Düştü Yüreğim°·♥·° | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #28 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Tecrübe Puanı: 22 | Cevap: 34. Hafta Konuğumuz StresLi hayatındaki kaybetmekten korktuğun şeyler hayatta görmeye tahammül edemeyeceğin şeyler onsuz yapamam dediklerin hossohbet'e nasıl üye oldun kendinizden nefret ettiğiniz özellik nelerdir ? benzetildigin biri varmı ? yediğin halde ben bununla doymam diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? en beğendiğin film ve aktör ? arkadaşlarınıza sorsak seni nasıl tanımlarlar ? müziklerde anlam ararmısın ? birazda aşktan bahsedelim sence aşk nedir ? kolay gelsin sekerr cevaplar icin tesekküyley ![]()
| |
| | #29 |
| ♥Yorgun Düştü Yüreğim♥ ![]() | --->: Cevap: 34. Hafta Konuğumuz StresLi [quote=KaRma;645987]hayatındaki kaybetmekten korktuğun şeyler kişiliğim,ailem,dostlarım hayatta görmeye tahammül edemeyeceğin şeyler yalan,nankör insanlar,örümcek onsuz yapamam dediklerin ailem hossohbet'e nasıl üye oldun sürekli sohbetteydim..o zamanlar optum hossohbette.Sergen tüm oplar foruma üye olacak dedi.o günden beri de forumdayım. kendinizden nefret ettiğiniz özellik nelerdir ? aşırı kıskancım..nefret ederim. benzetildigin biri varmı ? var ama demem ![]() yediğin halde ben bununla doymam diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? hamburger,patates tava,şehriyeli pilav,köfte ![]() en beğendiğin film ve aktör ? pas :)) arkadaşlarınıza sorsak seni nasıl tanımlarlar ? bilmem..onlara sor :))) müziklerde anlam ararmısın ? evet..ama sözsüz müzikte dinlerim ben :)))ruhumu dinlendirir. birazda aşktan bahsedelim sence aşk nedir ? yok öyle bişey :)) kolay gelsin sekerr cevaplar icin tesekküyley ![]() ben teşekkür ederim
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °·♥·°Yorgun Düştü Yüreğim°·♥·° |
| |
| | #30 |
Tecrübe Puanı: 22 | Cevap: 34. Hafta Konuğumuz StresLi esmermi ,kumralmi ,sarışın mısın ? saç rengin ? göz rengin ? en sevdigin renk ? hangi tür müzikten hoşlanırsın ? kimleri dinlersin ? bugünlerde en çok duydugun söz ? şuan olmasını istedigin bişey ? hossohbet günlük planlarına engel oluyormu ? forumda en fazla zaman geçirdiğiniz bölümler hangisi ? forumdan gerçek hayatta görüştüğünüz üyeler var mı ? forumda unutamadığın bir anını bizlerle paylaşırmısın ? hangi takımı tutuyorsun ? takımızın senin için anlamı nedir ? takımızın bölümüne ne kadar sıklıkla uğrarsın ? sinemayla aranız nasıldır ? boş zamanlarında neler yaparsın ?
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|