![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Haftanın konuğu Bu bölümde sitemiz userlari ile yapilan söyleşileri bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #61 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 203
164 Mesajına 381 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: 34. Hafta Konuğumuz StresLi konuk sensin yarın canım :))
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| |
| | #62 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 481
554 Mesajına 829 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: 34. Hafta Konuğumuz StresLi oluy bakaris sekerr ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme