![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Haftanın konuğu Bu bölümde sitemiz userlari ile yapilan söyleşileri bulabilirsiniz |
| Etiketler: haftanin konugu majeste |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 9
12 Mesajına 16 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 88 | 26.Hafta Konuğumuz MaJeSTe 26.Hafta Konugumuz Konu Başlığındaki Gibi Moderatorlerimizden Sevgili MaJeSTe :).Bir Hafta Boyunca Kendisi Hakkinda Bilmek İstediginiz Tüm Sorulari Sorabilirsiniz.Çok Özel Durumlarda Sorularınıza Pas Deme Hakkınada Sahiptir.İlk Sorumuz Yine Her Zaman Ki Gibi ; Neden hoSSohbet ![]() |
| |
| | #2 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 9
12 Mesajına 16 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 88 | Cevap: 26.Hafta Konuğumuz MaJeSTe Bu Kadar Tatli Olmayi Neye Borclusun :P |
| |
| | #3 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 46
90 Mesajına 170 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 23 | --->: 26.Hafta Konuğumuz MaJeSTe Forumda en beğendiğin nick? Forumda en çok kimleri seviyosun? En beğendiğin avatar? En beğendiğin kişilik? Olmazsa olmazların var mı? Bizimle paylaşabileceğin kısa ii yada kötü bir anın var mı? Forumda oynamayı en çok sevdiğin oyun? Foruma girdiğinde ilk nereye bakarsın? En sevdiğin Yemek? Hobilerin? Fobilerin? Sen benim fıstığımsın biliosun dimi canım ![]() kolay gelsin canım ![]()
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| |
| | #4 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 22
5 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | --->: 26.Hafta Konuğumuz MaJeSTe En kötü gün'ün? En iyi gün'ün? En nefret ettiklerin? En sevdiğin şeyler? En beyendiğin müzik tarzı? En beyendiğin yemek? En sevdiğin renk? En çok sevdiğin kişi? En büyük hatan? En büyük mutluluğun? En büyük maceran? En büyük acın? En büyük futbol takımı? kolay gelsin ![]()
__________________ ![]() |
| |
| | #5 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 27
43 Mesajına 48 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: 26.Hafta Konuğumuz MaJeSTe sana cok cok zor 1 soru geliyor majestecim hazır ol ![]() cok cok cok sevdigin biri var mı ? yada oldumu ? kolay gelsin ![]()
__________________ |
| |
| | #6 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 27
43 Mesajına 48 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: 26.Hafta Konuğumuz MaJeSTe ve 2 sorum :) yurt dısında hangi ülkede yasamak isterdin canımcım ?
__________________ |
| |
| | #7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
Benim Modum: Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: 26.Hafta Konuğumuz MaJeSTe
Teşekkür Ederiz Efenim..
Çünkü burası benim ilk göz ağrım.
__________________ ![]() ![]() | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||||||||||||||
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: Cevap: 26.Hafta Konuğumuz MaJeSTe
Hemen veriyim tarifini şöyle oluyor :D .. Teşekkür ederiz efenim teveccühünüz
__________________ ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #9 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 84
13 Mesajına 30 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 120 | --->: 26.Hafta Konuğumuz MaJeSTe Tam çıkarken konu güncellenmiş, yeni gördüm. Boş gitmesin. Başından geçen güzel bir anını anlatır mısın? Sakın ilkerle tanışmanızı anlatma. Onu biliyoruz başka anlatır mısın?
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() Konu YAKISIKLIM tarafından (20-05-08 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #10 | |||||||||||||||||||||||
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: 26.Hafta Konuğumuz MaJeSTe
Teşekkürler canım benim
__________________ ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |