![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Haftanın konuğu Bu bölümde sitemiz userlari ile yapilan söyleşileri bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: 25.Hafta Konuğumuz HaZinGüL Hic Kumdan KaLe Yaptın Mı ? Sen ßeßeqkene , En Çok Sefdiğin Oyuncağın Neydi ? iLk aŞkını Kaç Yaşında, Yaşadın ? Kendinde ßeyendiğin En GüzeL Yerin , ( Dış Görünüş ... Titanic FiLiminde, Ayni ßaş RoLLer, SeninLe ßana VeriLse ßenimLe ßaşroLü Oynarmıydın ? ELime Fırsat Düştü, 1 Hafta ßırakmam ßu Fırsatı :-)) Gerci ßuqün Carşamßa NeiSse Az KaLdı İdare EdioRuz :-) KoLay Gele ... |
| |
| | #22 |
| ... ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 13 | Cevap: 25.Hafta Konuğumuz HaZinGüL DüNyaya bır kes daha geLYDın ve gecmısını HatırLasaydın .. NeYi ertelemek ıSterdın ?
__________________ AySeN ![]() ![]() |
| |
| | #23 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 14 | --->: 25.Hafta Konuğumuz HaZinGüL Sanırım Ankarada yaşıyosun canım Ankara olmasa nerde yaşamayı isterdin? Beğendiğin oyuncular kimler yerli yabancı ? Hazingül'ü 3 cümleyle yada 3 kelimeyle anlatırmısın bize? Hazingül'ün hayatında ve forumda en değer verdiği sevdiği kişi kim? Hazingül olmasa farklı ne olabilirdi(nick olarak)? Şimdilik bukadar :)
__________________ ![]() ![]() |
| |
| | #24 | |||||||||||||||||||||||
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 26-05-07 Yaş: 99
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Cevap: 25.Hafta Konuğumuz HaZinGüL
| |||||||||||||||||||||||
| |
| | #25 | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #26 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: 25.Hafta Konuğumuz HaZinGüL Titanic FiLiminde, Ayni ßaş RoLLer, SeninLe ßana VeriLse ßenimLe ßaşroLü Oynarmıydın ? SANMAM ![]() Hahaha UYus, Ne GüzeL PopüLer oLucaktın Kaçırdın ![]() Sen ßeni ßeyenmioRmuSun ? ![]() |
| |
| | #27 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-05-08
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | HaZinGüL hazırmısın canım BasLıyorum ![]() 1-Saat kaç ? 2-Sabah ilk iş ne yaparsın? 3-En beğendiğin film ? 4- Senı aglatan film oldumu olduysa hangısi? 5- Sevdiğin oyuncular ? 6-En rahat ettigin ortamlar? 7-Seni en çok mutlu edecek şey nedir ? 8-Hayatta asla yapmam dediğin şey ? 9-Hayatta seni korkutan tek şey ? 10-Bu güne kadar yaşadığın en büyük pişmanlığın nedir ? 11-Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü? 12-Sabırlımısın? ![]() 13-Alınganmısın ? 14-Kolay bağışlayabilir misin.. ( kin tutar mısın ) ? 15- BeNi sevdinmiiiiiiiiiii?? ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| |
| | #28 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 8 | --->: 25.Hafta Konuğumuz HaZinGüL
| |
| | #29 | |||||||||||||||||||||||
| |