![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Haftanın Altın Üyesi Mete_ ![]() |
| Etiketler: haftanin altin uyesi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi abizeR TebrikLer Kanky ... ( Ebene (Esime) SeLam SöyLemei Unutma Öptüm ) :))))
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| |
| | #12 | |||||||||||||||||||||||
| Profesör ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08
Benim Modum: Tesekkür: 0
13 Mesajına 13 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi abizeR
Teşekkürler Kankym A.selam :) Sende Selam Söyle ![]() | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #13 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Haftanın Altın Üyesi abizeR tebrikler abizer..
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| |
| | #14 |
![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 75
12 Mesajına 26 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi abizeR başarılarının devamını dilerim tebrikler :)
__________________ ![]() |
| |
| | #15 |
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi abizeR Saolun varolun ama artık nick degişti :))) |
| |
| | #16 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: nereye.. Yaş: 22
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | --->: Haftanın Altın Üyesi abizeR çok sempatik deilsin ama tebrikler bari:))
__________________ İmza Görüntülenemiyor Lütfen Şifrenizi Girin ![]() ηοктλ |
| |
| | #17 |
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi abizeR Sanane SunShine Sana Soran oldumu :)) |
| |
| | #18 |
Tecrübe Puanı: 2 | --->: Haftanın Altın Üyesi abizeR sen sadece soran oluncamı konuşuyosun:)) tebriğimi geri aldımm hem nankör hem kedi hıhh
| |
| | #19 |
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi abizeR evet genelde sanane deince susarım :)) |
| |
| | #20 |
Tecrübe Puanı: 2 | --->: Haftanın Altın Üyesi abizeR ben susmam sanane :)) sus şimdiiii
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| haftanın altın üyesi |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|