hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Forum Ne? > hoSSohbet Yarışması > Haftanın Altın Üyesi
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Spor gazeteleri Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Haftanın Altın Üyesi Haftanın Altın Üyesi Elif_tEn

Etiketler:

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 21-07-08, 14:17   #31
imahli
Günaydın Gece

imahli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere
Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 108 imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute
Cevap: Haftanın Altın Üyesi imahli

Alıntı:
Kanakan´isimli üyeden Alıntı
Hak Eden Hak Ettiğini aLmaLı.Eğer Diğer HaftaLardada Hak Edersen Yine aLırsın ödüLü Umarım Yine Sende kaLır :)
bence bu buradaki başka insanların hakkı umarım bende kalmaz can ..ödüller mevkiler altında bencillikten ezilmektense sıradan bir insan olmayı öne çıkmaktansa arkada kalmayı her zaman severim..gönüllerde bir köşe hayır duaları yeter bana her zaman geri kalan herşey bu dünyada kalır iki cihanda sadece dualar vede yürekler geçerlidir

imahli isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks
Digg del.icio.us StumbleUpon Google

Etiketler
imahli

Seçenekler Arama
Stil