![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Haftanın Altın Üyesi Haftanın Altın Üyesi Zeus ![]() |
| Etiketler: imahli |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| ●ஜ● KaRa MeLeK ●ஜ● ![]() Üyelik tarihi: 10-08-07 Nerden: █ Karanlığın içinden █
Benim Modum: Tesekkür: 40
34 Mesajına 72 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 119 | --->: Haftanın Altın Üyesi imahli
__________________ ฿ЄŢỮŁ ![]() ₪ őŁũΜũŅ Ņϊ$ąŅŁιŚι ₪ ![]() ●• SuSKuN •● ![]() ![]() |
| |
| | #22 |
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 90
7 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi imahli sağol dostum yüreğin dert görmesin
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() |
| |
| | #23 |
| Gidiyorum 1 Sonsuzluğa.. ![]() Üyelik tarihi: 03-07-08 Nerden: Uzaydan
Benim Modum: Tesekkür: 17
14 Mesajına 33 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi imahli Usta tebrik ederim seni her seyi hak ediyorsun... ![]() ![]()
__________________ |
| |
| | #24 |
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 17-03-08
Benim Modum: Tesekkür: 0
4 Mesajına 7 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi imahli ne haftası ayın yılın yüzyılın hatta:)) tbrk çok geç kaldım ...cezamı kes:)) |
| |
| | #25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi imahli
Sağol Yüreği güzel can dost teşekkürler . Ama abartmayalım lütfen ... Allah herdaim hayatını güzel yüreğin gibi eylesin ..![]()
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() Konu imahli tarafından (19-07-08 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |
| | #26 |
| qüℓüм ![]() Üyelik tarihi: 05-02-08 Nerden: ∂üş∂üη уιηє αqℓıмα
Benim Modum: Tesekkür: 2
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 103 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi imahli Yorum Yazmada geç kaLdım.Kusura Bakma Geç oLdu ama İmahLı HayırLı oLsun Umarım Yine oLursun Haftanın Üyesi.başarıLar...
__________________ aLL Hope iS Gone |
| |
| | #27 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi imahli
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() Konu imahli tarafından (20-07-08 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #28 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 100
112 Mesajına 269 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 217 | --->: Haftanın Altın Üyesi imahli Haketmiştin başarılar imahlı. |
| |
| | #29 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: --->: Haftanın Altın Üyesi imahli
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #30 | |||||||||||||||||||||||
| qüℓüм ![]() Üyelik tarihi: 05-02-08 Nerden: ∂üş∂üη уιηє αqℓıмα
Benim Modum: Tesekkür: 2
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 103 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi imahli
Hak Eden Hak Ettiğini aLmaLı.Eğer Diğer HaftaLardada Hak Edersen Yine aLırsın ödüLü Umarım Yine Sende kaLır :)
__________________ aLL Hope iS Gone | |||||||||||||||||||||||
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| imahli |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|