![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Haftanın Altın Üyesi DamLa ![]() |
| Etiketler: col cicegi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 681
767 Mesajına 1.247 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Haftanın Altın Üyesi çöl çiçeği Tebrikler çöl çiçeği
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| |
| | #2 |
| suskun ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: uçurumun köşesinde
Benim Modum: Tesekkür: 385
84 Mesajına 165 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi çöl çiçeği kardeşim...oooo daha gelir gelmez haftanın üyeliğini kapmışsın bile sen en güzellerine layıksın benim altın kalpli kardeşim hayırlı uğurlu olsun foruma çöllerde hayatın simgesi çiçeklerin en nadidesi yüreklerin güzeli kardeşlerin en delisi çöl çiçeğimsin benim bitanecik kardeşim ![]() ![]()
__________________ . ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- |
| |
| | #3 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 481
554 Mesajına 829 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi çöl çiçeği hayirli olsun çöl çiceği :))
__________________ ![]() ![]() |
| |
| | #4 |
| Z Vitamini İçerir ![]() Üyelik tarihi: 25-02-06 Nerden: İstanbul Yaş: 19
Benim Modum: Tesekkür: 16
4 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi çöl çiçeği tebrikler (:
__________________ ![]() Deli doluyum derdim eskiden.Şimdi sadece deliyim,alıp gittiler içimdekileri. Boş'um.. Aşkın Çağla ![]() |
| |
| | #5 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi çöl çiçeği TebrikLer :)
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| |
| | #6 |
| Firarda...! ![]() Üyelik tarihi: 26-06-08 Nerden: ...BuRSa... Yaş: 22
Benim Modum: Tesekkür: 8
1 Mesajina 5 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi çöl çiçeği hepinize çok teşekkür ederim.. abim söylemese farkına bile varmıcaktım abim güzel sözlerin için ayrıca tşk. edeirm |
| |
| | #7 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
226 Mesajına 611 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: Haftanın Altın Üyesi çöl çiçeği tebrikler..
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| |
| | #8 | |||||||||||||||||||||||
| suskun ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: uçurumun köşesinde
Benim Modum: Tesekkür: 385
84 Mesajına 165 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi çöl çiçeği
__________________ . ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #9 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 198 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Haftanın Altın Üyesi çöl çiçeği Tebrikler.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| |
| | #10 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 367
406 Mesajına 832 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: Haftanın Altın Üyesi çöl çiçeği Tebrikler canisi .)
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| çöl çiçeği |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme